Saplantılı olduğunuz birinden nasıl vazgeçersiniz

Yaw hayır, adamın bundan haberi olsa ne totosu kalkar amaa...

10 yıl ve hiç bir paylaşımınız bile olmayan biri için.

Bence sizin hayatta başka sıkıntılarınız var, onları bir nebze arka plana atmak için hayali bir aşkı gündeminize getiriyorsunuz.

Acil uzmanından yardım alın. Buradan kimse bişey yapamaz.
 
arkadaşlar bu süre zarfında 2 kişiyle görüştüm. ama olmadı. sonra yine aklıma geldi..belki de ulaşamadığım için kafamda bu kadar büyüttüm
evet bence de aynen bu sebeptan dolayı büyütüyorsunuz kafanızda. Benim de başıma geldi kendi tecrübelerine dayanarak öneride bulunacağım. Ona zarar vermediniz dolayısıyla ben sapıkım ben kötüyüm diye kendi kendinizi bu davranısışınz yüzünden suçlamayın, başkalarının dediklerine aldırış etmeyin. Öncellikle tabi ki imkanınız varsa bir psikologdan destek alın ama ondan önce yapmanız gereken en önemli şey kendinize bir söz verin, kendinize yasak koyun. Belli bir süre, ve bu epey uzun bir süre olsun bir yıl gibi. Onunla ilgili ne konuşacağım ne de herhangibir şeyine bakmayacağım diye kendinize söz verin ve yasak koyun. Bu yasağa kesinlikle uyun, kendinize verdiğiniz sözü tutun. Konuyu bir başkası açsa siz kapatın konuşmayın. Önce bir özgürleştirin kendinizi bir oh deyin. Sizin o kadar onu kafanızda kurmanızın sebebi sizin çocukluğunuz ya da gençliğiniz ile ilgili yani sizin içinizde bir ruhsal eksikliği dolduracak, ya da ona merhem olacak bir ilaç olma özelliğini ona atfetmiş olmanız, yani bunun onunla hiçbir alakası yok bu tamamen sizin ona atıf ettiğiniz bir şey. Önce bu eksikliğinizi, bu yaranızı bulun içinizdeki, gerekirse psikoloğun yardımı ile. Bunu tamamlayın kendi içinizde ve unutmayın önce en önemlisi sizsiniz. Siz varsanız başkaları var, siz sağlamsanız ilişkileriniz ve hayatınız sağlam olur o yüzden bundan sonra kendiniz için bir şeyler yapın.
 
en son orta sondan lise 2 ye kadar ölüyordum biri için.sadece konuşmalarım oldu lise 3 e kadar.sonra eşimi sevdim.eşim saplantıydı galıba.onuda kaptım.

10 yıl iç normal değil.
 
Back
X