- 6 Kasım 2016
- 58
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi peribella04
Arkadaşlar sapsarı a kintim var bugün adetim 3 gün geçmiş hamilelik olabilir mi çok vardı a kintim beyazdı ve iki gün önce komple islakti şimdi sarı bu arada klomen kullandım bu ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendeki en büyük belirti o sapsarı akıntıydi ve hala da devam ediyor inşallah seninde gebeliktir bende senin gibi başlık açtım kaç yere yazdım gebelik belirtismi diye en son kendim tecrübe ettim :)Arkadaşlar sapsarı a kintim var bugün adetim 3 gün geçmiş hamilelik olabilir mi çok vardı a kintim beyazdı ve iki gün önce komple islakti şimdi sarı bu arada klomen kullandım bu ay
cidden mi bende de baştan beri sarı ve içime kurt düşürdü çoğu kişi öle kaşıntı yanma faln da yok yaniAynısı bende de var ve o kadar fazla ki reglim de gecikti. Enfeksiyon değil kaşıntı yanma falan yok bende. Ve kendimi bildim bileli sarı renk vardı yani.
Duyduğum göre aslında beyaz olan akıntının oksitlenmesi sebebiyle sarı görünmesiymis.
Regl oldumcidden mi bende de baştan beri sarı ve içime kurt düşürdü çoğu kişi öle kaşıntı yanma faln da yok yani
olsun canm üzülme nasip herşey elbet kısmet senin de olacak vakti gelinceRegl oldum
Kizlar hcg yaptım 15.69 çıktı çok yeni dedi doktor bekbekliyoruz yükselmesi lazım yine yapcam isallah yukselelir değerler bide doktor yumurtlama olmuş sıvısı rahimde kalmış dedi