sapsarı akinti hamilelik belirtisimi

peribella04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
58
13
3
28
Arkadaşlar sapsarı a kintim var bugün adetim 3 gün geçmiş hamilelik olabilir mi çok vardı a kintim beyazdı ve iki gün önce komple islakti şimdi sarı bu arada klomen kullandım bu ay

Kızlar benim de bat a 5 gün var . Bugun şeffaf su kıvamında kokusuz akıntım var . Hamilelik belirtisi olabilir mi

Benimde şefaf akıntı kızlar bata 6 gün var kasılma batma var bir de ama her an adet olcakmş gibi his yaptı bende

Arkadaşlar sapsarı a kintim var bugün adetim 3 gün geçmiş hamilelik olabilir mi çok vardı a kintim beyazdı ve iki gün önce komple islakti şimdi sarı bu arada klomen kullandım bu ay
Bendeki en büyük belirti o sapsarı akıntıydi ve hala da devam ediyor inşallah seninde gebeliktir bende senin gibi başlık açtım kaç yere yazdım gebelik belirtismi diye en son kendim tecrübe ettim :)

Aynısı bende de var ve o kadar fazla ki reglim de gecikti. Enfeksiyon değil kaşıntı yanma falan yok bende. Ve kendimi bildim bileli sarı renk vardı yani.
Duyduğum göre aslında beyaz olan akıntının oksitlenmesi sebebiyle sarı görünmesiymis.

Arkadaşlar adet tarihinizden ne kadar sure önce Sari akıntı oldu? Bende de var ama daha tarihime de 9 gün var onla alakalı değil mi acaba

Aynısı bende de var ve o kadar fazla ki reglim de gecikti. Enfeksiyon değil kaşıntı yanma falan yok bende. Ve kendimi bildim bileli sarı renk vardı yani.
Duyduğum göre aslında beyaz olan akıntının oksitlenmesi sebebiyle sarı görünmesiymis.
cidden mi bende de baştan beri sarı ve içime kurt düşürdü çoğu kişi öle kaşıntı yanma faln da yok yani

Merhabalar 1 yıllık evliyim en son adet tarihime 2 gün kala birlikte olduk hasta olucam diye korunmadık fakat hasta olmadım bugün 10 gün oldu sanki hasta olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda bi ağrı söz konusu hatta özellikle sağ kasığımda batma oluyor acaba hamilemiyim lütfen biligilerinizi paylaşırmısınız

Bende de hiç akıntı yok bu ayda kalamicam diye korkmaya başladım.insallah akıntı olmadan da hamile kalmak mümkün dur :)

Kizlar hcg yaptım 15.69 çıktı çok yeni dedi doktor bekbekliyoruz yükselmesi lazım yine yapcam isallah yukselelir değerler bide doktor yumurtlama olmuş sıvısı rahimde kalmış dedi

Back
X