- 5 Ocak 2022
- 68
- 37
- 38
- 29
- Konu Sahibi zumrutlubirkiz
Merhaba bayanlar, ben 4 yıllık evli ve hala çocuğu olmamış bir bayanım.Çocuk olmaması için ortada bir sorun yokken biraz stresli bir bünyem var.Evlilik hayatları da malum ister istemez eş ailesi karışınca birşeyler stresimiz artıyor.Şu sıralar stresi yendim tamamiyle kendime odaklandım rahatladım ve çocuk olur olmaz, ne zaman olursa o zaman olur mantığındayım ve açıkçası kafama takmıyorum.Ben aynı zamanda halk arasında sara hastalığı diye bilinen bir rahatsızlığın sahibiyim.Bugün bir dostumla konuşurken bazı sara hastalarında gebeliğe hazırlık yaparlarken ilaç kesiliyormuş ve sara hastası arkadaşının öyle hamile kaldığını anlattı.Fakat ben 2 yıldır doktor doktor geziyorum ve doktorlar saranın hamileliğe veya ilaçların hamileliğe engel olmadığını söylediler.Benim sizden ricam aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı?Sara çevrenizde ilaçların hangisini kullandıklarını ve hangi ilaçları kestiğini biliyor musunuz?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.