Merhaba hanımlar, kızıl saçı çok severim ve dönem dönem de kullanırım, kullanmadığım tonu kalmadı diyebilirim. Ama özellikle bakır tonlarında, dore tonlarında turuncuya kaçan kızıllar her zaman favorim olmuştur, kendime de daha çok yakıştırıyorum. Velhasıl geçenlerde yeniden kızıl tonlarına dönmek istedim bikaç kuaför dolaşıp bi türlü istediğim sonucu alamadım. En son gittiğim kuaför semtinde oldukça iddialı ve pahalı bir kuafördü ona güvendim. Yine de referans fotolarımı yanımda götürdüm, sonucun istediğimle uzaktan alakası yok ve ben bunu daha boyayı kabında görünce farkedip uyardım..
pembe tonu magenta tonu olan bir kızıl istemiyorum koyu kızıl istemiyorum diye uyarmama rağmen ısrarla yok aynısı olacak deyip boyayı kafama sürdü.. yıkama sonrası görüntü tabi ki hüsran.. ağlayacaktım sinirimden, fönü falan yarım bıraktırıp kalktım, dünya kadar parayı istemediğim bi saça ödeyip kaçtım oradan resmen..
aşağıya fotoları da ekliyorum biri benim istediğim turuncu kızıl diğeri kuaförümün bana reva gördüğü viole pembe karışımı şekilsiz bişey. olmuş mu yani şimdi bu siz karar verin.. şimdi artık hiçbi kuaföre güvenim kalmadığımdan evde kendim uğraşıcam artık.. fotosunu koyduğum turuncu kızıl tona dönmek için bu iğrenç pembe saça ne yapmamı önerirsiniz? direk bakır kızıl alıp süreyim diyorum ama zaten koyulaştı iyice kahverengi olur diye korkuyorum..tecrübesi olan hanımlardan tavsiye rica ediyorum.. yanlış renkler uygulayıp daha kötü sonuçlar almamak için.
şimdiden teşekkürler ilginize.