Saç Rengi ve Saç Boyama sarap kızılı?

aleynakgun

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
16
0
6
35
Trabzon
Yardiminizi bekliyorum benim sacim siyahti bugun actim evde teyzemin yardimiyla koyu kizil oldu turumcumsu biraz kumral istiyordum ama bidaha acmayi goze alamiyorum bu arada beyaz tenliyim sarap kizilina boyasam tutar mi kac kez boyasam tutar biraz acik bi kizil olsun istiyorum

kızıl yaparsan sonradan değiştirmen zor olur, annem yıllarca kızıl saç kullandı sonra sarıya dönmek istedi olmadı defalarca boyandı o saç renkten renge tabi haliyle öldü saçları simdi kumral ama nerdeyse erkek başı tabir edilen bir boyda saçları o yüzden sıkılıp hemen dönmek istersen zor olur :) Ben saçımı açıcı kullanmadan sadece boyayla yapmıştım, kendi saçım koyu kahve boya kataloğundaki 3/0 gibi yani güneşte açılıp kızıllanıyor. O yüzden saçımı açmak için önce küllü sarı boya kullanmıştım, küllü olması turunculugu kapatıyor. 9/1 yada 11/1 kullanabilirsin istediğine yakın bir renk(kumral) olur o zaman :)

Son düzenleme:
acık kızıl ıstıyorsan sarap kızılına boyamamalısn ben palette 6-88 kullanıyorum. tavsıye ederım.

YOrumlariniz icin tesekkurler kizlar su an kuafordeyim actirdim sacimi bekliyorum kullu kumral yaptirip balyaj attiricam inş guzel olur

Back
X