S Sinddy Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2015 300 76 98 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinddy #1 Merhaba arkadaşlar iki tane hormon ilacı kullanıyorum etkiler mi o şekilde bilemiyorum.İki keredir bu şelikde oluyor hemen geçmiyor.Yaşayan var mı acaba
Merhaba arkadaşlar iki tane hormon ilacı kullanıyorum etkiler mi o şekilde bilemiyorum.İki keredir bu şelikde oluyor hemen geçmiyor.Yaşayan var mı acaba
hermionepotter Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2021 2.373 En iyi cevaplar 2 5.952 73 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinddy #2 Tansiyonunuzu ölçüyor musunuz? Benim çok düştüğünde sarhoş gibi hissediyorum
s_gofret Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ocak 2015 3.482 En iyi cevaplar 1 4.796 133 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinddy #3 Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Progestan beni öyle yapıyordu. Bırakınca çok fark etti
S Sinddy Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2015 300 76 98 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinddy #4 hermionepotter .!.: Tansiyonunuzu ölçüyor musunuz? Benim çok düştüğünde sarhoş gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla... Ölçmedim tansiyon aleti yanımda değildi.Ama ayran felan içiyorum yatıyorum felan ancak öyle geçiyor.Ama hemen değil.
hermionepotter .!.: Tansiyonunuzu ölçüyor musunuz? Benim çok düştüğünde sarhoş gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla... Ölçmedim tansiyon aleti yanımda değildi.Ama ayran felan içiyorum yatıyorum felan ancak öyle geçiyor.Ama hemen değil.
S Sinddy Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2015 300 76 98 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinddy #5 s_gofret .!.: Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Progestan beni öyle yapıyordu. Bırakınca çok fark etti Genişletmek için tıkla... Ben de progestan bir kere içiyorum iki kere fitil olarak koyuyorum.Bir tane de düşük önleyici iğne
s_gofret .!.: Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Progestan beni öyle yapıyordu. Bırakınca çok fark etti Genişletmek için tıkla... Ben de progestan bir kere içiyorum iki kere fitil olarak koyuyorum.Bir tane de düşük önleyici iğne
s_gofret Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ocak 2015 3.482 En iyi cevaplar 1 4.796 133 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinddy #6 Sinddy .!.: Ben de progestan bir kere içiyorum iki kere fitil olarak koyuyorum.Bir tane de düşük önleyici iğne Genişletmek için tıkla... Muhtemelen progestan yapıyordur. Ben 2 olan fitili 1 e düşürdüğümde de çok fark etmişti.
Sinddy .!.: Ben de progestan bir kere içiyorum iki kere fitil olarak koyuyorum.Bir tane de düşük önleyici iğne Genişletmek için tıkla... Muhtemelen progestan yapıyordur. Ben 2 olan fitili 1 e düşürdüğümde de çok fark etmişti.