Sari akinti

Esa331

Seni heycanla bekliyorum ravza bebek ♡
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
466
156
18
Kizlar bu gun hamile oldugumu ogrendim teste ve sabah cok az kahve leke geldi simdide sari akinti geliyo normal mi yarin dr gidicem

Yerleşme kanaması diyorlar ona. Ben yaşamadım ama yaşayan çok kişi var. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..

Yerleşme kanaması diyorlar ona. Ben yaşamadım ama yaşayan çok kişi var. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..
Normaldir degil mi ilk gebeligim kurtajla sonuclandi 8 hastaliktim kalbi durdu korkuyirum gercekten

Normaldir degil mi ilk gebeligim kurtajla sonuclandi 8 hastaliktim kalbi durdu korkuyirum gercekten
Normal evet korkma inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.
Adet kanaması gibi miydi yoksa sadece bi damla bişey mi?

Normal evet korkma inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.
Adet kanaması gibi miydi yoksa sadece bi damla bişey mi?
Kahve rengi bi damla ufacik 3 gun var faha adetime :)) dayanamayip test yaptim

Eklentiler

• IMG-20180204-WA0028.webp
    14 KB · Görüntüleme: 47
Kahve rengi bi damla ufacik 3 gun var faha adetime :)) dayanamayip test yaptim
Hiç korkma gayet normal :)
Hadi hayırlı olsun canım. Kanda da baktır yarın.
Benim ilki tup bebek ile oldu uzun uğraşlar sonunda. İkincisi de kendiliğinden supriz oldu :)
Allah herkese gönlündekini versin

Hiç korkma gayet normal :)
Hadi hayırlı olsun canım. Kanda da baktır yarın.
Benim ilki tup bebek ile oldu uzun uğraşlar sonunda. İkincisi de kendiliğinden supriz oldu :)
Allah herkese gönlündekini versin
Ben 6 aylik evliyim ilk gebeligimi 8 haftada kalp atisi nedeniyle kaybettim ustune 3 adet gordum simdi hamile oldugumu ogrendim korkularum var bana dua et olur mu

Ben 6 aylik evliyim ilk gebeligimi 8 haftada kalp atisi nedeniyle kaybettim ustune 3 adet gordum simdi hamile oldugumu ogrendim korkularum var bana dua et olur mu
Herşey Allahtan canım, vardır bir hikmeti onun da. Dünyaya geldiğinde belki sağlık sorunu olacaktı Allah bilir.
İnşallah bu kez muradına erersin. Tabi ki ederim.
Peki sebebi neymiş bakıldı mi? Testler yapıldı mı sana? Pıhtılaşma felan varsa şimdiden önlemini alırsın

Yok ilk gebelik diye bakilmadi hala hafif hafif kahve leke geliyo canim ya

Yok ilk gebelik diye bakilmadi hala hafif hafif kahve leke geliyo canim ya
Yarın ilk işin doktora gidip kan testi yaptır ve ilk gebeliginin sonlandigini söyle. Testler yapılmasını iste. İnşallah yerleşme kanamasıdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…