- 17 Aralık 2022
- 5
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi fatmanergiz
-
İçtiğiniz su miktarı azalmışsa, yediğiniz şekerli şeyler artıp azaldıysa bile akıntı etkilenebilir. Bekleyin regliniz geçerse test yaparsınızKızlar normal akıntım vardı reglime 4 güm kaldı sarıya döndü akıntım karnıma bıçak saplanıyor gibi oluyor arada ve halsizliğim var gebe olabilir miyim ?
hamile misin canımKızlar normal akıntım vardı reglime 4 güm kaldı sarıya döndü akıntım karnıma bıçak saplanıyor gibi oluyor arada ve halsizliğim var gebe olabilir miyim ?
benim de reglime yedi gün var canım çatlatma iğnesi olmuştum 7 ocakta. karın ağrım var bir şey saplanıyormuş gibi oluyor arada bir. regl olacak gibiyim ama bilemedim. beyaz sarı gibi bulanık bi renk akıntım oldubenim de bu ay bi,raz sarımsı akıntı oldu, bu şekilde gebe kalan var mı?
Benim de aynı şekilde kuzum 7 gün var regle, sürekli var mı akıntınız ? bir de kremsi gibi mi?benim de reglime yedi gün var canım çatlatma iğnesi olmuştum 7 ocakta. karın ağrım var bir şey saplanıyormuş gibi oluyor arada bir. regl olacak gibiyim ama bilemedim. beyaz sarı gibi bulanık bi renk akıntım oldu
Sağol bilgi için canım peki göğüs ağrın da erken başladı mı?Benim sarı akıntım oldu belirtiler arasında o yüzden olma ihtimali var
Akıntım daha öncesinde başladı göğüs ağrım öğrenmeden 1-2 gün öncesinde oda sadece yere eğilince hafif hafif olduSağol bilgi için canım peki göğüs ağrın da erken başladı mı?
Herkeste farklı seyredebiliyor enteresan gerçekten de...mesela benim geçen ay göğüs ağrım çok azdı bu ay 7 gün önceden başladı baya ağrıyor.. alıntım bazen geliyor bazen gelmiyor peçeteye kafam karışık..Akıntım daha öncesinde başladı göğüs ağrım öğrenmeden 1-2 gün öncesinde oda sadece yere eğilince hafif hafif oldu
daha bugün akıntım oldu kuzum nasıl tarif etsem bilemedim kremsi değil ama sıvı da değilBenim de aynı şekilde kuzum 7 gün var regle, sürekli var mı akıntınız ? bir de kremsi gibi mi?
Havalardan yediğiniz içtiğiniz şeylerden de vücut etkilenmiş olabilir hayırlısıHerkeste farklı seyredebiliyor enteresan gerçekten de...mesela benim geçen ay göğüs ağrım çok azdı bu ay 7 gün önceden başladı baya ağrıyor.. alıntım bazen geliyor bazen gelmiyor peçeteye kafam karışık..
Havalardan yediğiniz içtiğiniz şeylerden de vücut etkilenmiş olabilir hayırlısı
sürekli akıntın varsa olabilitesi var inşallah hamileliktir kuzum.daha bugün akıntım oldu kuzum nasıl tarif etsem bilemedim kremsi değil ama sıvı da değil
inşallah bitanemsürekli akıntın varsa olabilitesi var inşallah hamileliktir kuzum.
uzun sürmesi normal diye biliyorum canım. bazılarında bir bazılarında dört beş güne yakın sürüyormuş azar azarYerleşme kanaması 5 gün sürer mi? Tüm tariflere uyuyor gelen kanama. Miktarı çok az kahverengi ve açık pembe geliyor, reglime 8 gün var ve 5 gündür bu leke selpağa geliyor? Bu kadar sürmesi normal mi? Yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?