Sarı akıntı

fatmanergiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
5
2
1
29
Kızlar normal akıntım vardı reglime 4 güm kaldı sarıya döndü akıntım karnıma bıçak saplanıyor gibi oluyor arada ve halsizliğim var gebe olabilir miyim ?

Kızlar normal akıntım vardı reglime 4 güm kaldı sarıya döndü akıntım karnıma bıçak saplanıyor gibi oluyor arada ve halsizliğim var gebe olabilir miyim ?
İçtiğiniz su miktarı azalmışsa, yediğiniz şekerli şeyler artıp azaldıysa bile akıntı etkilenebilir. Bekleyin regliniz geçerse test yaparsınız

benim de bu ay bi,raz sarımsı akıntı oldu, bu şekilde gebe kalan var mı?
benim de reglime yedi gün var canım çatlatma iğnesi olmuştum 7 ocakta. karın ağrım var bir şey saplanıyormuş gibi oluyor arada bir. regl olacak gibiyim ama bilemedim. beyaz sarı gibi bulanık bi renk akıntım oldu

Benim de aynı şekilde kuzum 7 gün var regle, sürekli var mı akıntınız ? bir de kremsi gibi mi?

Benim sarı akıntım oldu belirtiler arasında o yüzden olma ihtimali var

Akıntım daha öncesinde başladı göğüs ağrım öğrenmeden 1-2 gün öncesinde oda sadece yere eğilince hafif hafif oldu
Herkeste farklı seyredebiliyor enteresan gerçekten de...mesela benim geçen ay göğüs ağrım çok azdı bu ay 7 gün önceden başladı baya ağrıyor.. alıntım bazen geliyor bazen gelmiyor peçeteye kafam karışık..

Sari akinti 6.haftamda basladi hala var. Her doktora gidisimde enfeksiyon bu diyorum doktor gebelikten diyo yani olabilir

Havalardan yediğiniz içtiğiniz şeylerden de vücut etkilenmiş olabilir hayırlısı

Kizlar bendede var di bu durum kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyordu akıntım yoktu ama hamile sin. Diyince doktor akıntım başlamıştı halada akıntım var şuan 15+0

Yerleşme kanaması 5 gün sürer mi? Tüm tariflere uyuyor gelen kanama. Miktarı çok az kahverengi ve açık pembe geliyor, reglime 8 gün var ve 5 gündür bu leke selpağa geliyor? Bu kadar sürmesi normal mi? Yaşayan var mı

uzun sürmesi normal diye biliyorum canım. bazılarında bir bazılarında dört beş güne yakın sürüyormuş azar azar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…