T tuec Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2023 48 10 8 25 Çarşamba 23:33 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #1 Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım
Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım
Sunsun9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2024 3.203 1.511 48 28 Çarşamba 23:51 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #2 tuec .!.: Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım Genişletmek için tıkla... Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi. Bende uzayan şeffaf akıntı olmuştu
tuec .!.: Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım Genişletmek için tıkla... Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi. Bende uzayan şeffaf akıntı olmuştu
merak dolu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 1.228 275 43 25 Perşembe 00:14 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #3 tuec .!.: Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım Genişletmek için tıkla... Geç döllenme de olabilir biraz daha bekleyin bence
tuec .!.: Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım Genişletmek için tıkla... Geç döllenme de olabilir biraz daha bekleyin bence
T tuec Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2023 48 10 8 25 Perşembe 00:57 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #4 Tam sarı da değil hafif sarılık var inşallah geç döllenmedir karnım felan da ağrımıyor normalde regl sancım olur du ama anlamıyorum
Tam sarı da değil hafif sarılık var inşallah geç döllenmedir karnım felan da ağrımıyor normalde regl sancım olur du ama anlamıyorum