T tuec Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2023 56 10 8 25 23 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #1 Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım
Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım
Sunsun9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2024 3.260 1.585 48 28 23 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #2 tuec .!.: Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım Genişletmek için tıkla... Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi. Bende uzayan şeffaf akıntı olmuştu
tuec .!.: Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım Genişletmek için tıkla... Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi. Bende uzayan şeffaf akıntı olmuştu
merak dolu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 1.358 334 43 25 24 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #3 tuec .!.: Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım Genişletmek için tıkla... Geç döllenme de olabilir biraz daha bekleyin bence
tuec .!.: Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım Genişletmek için tıkla... Geç döllenme de olabilir biraz daha bekleyin bence
T tuec Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2023 56 10 8 25 24 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #4 Tam sarı da değil hafif sarılık var inşallah geç döllenmedir karnım felan da ağrımıyor normalde regl sancım olur du ama anlamıyorum
Tam sarı da değil hafif sarılık var inşallah geç döllenmedir karnım felan da ağrımıyor normalde regl sancım olur du ama anlamıyorum
I iremmmmb Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2025 9 0 1 27 31 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #5 tuec .!.: Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım Genişletmek için tıkla... Benim de 5 gün geçti sarı akımtım var hafif hafif kokusuz bende merak ediyorum senin son durumun nedir
tuec .!.: Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım Genişletmek için tıkla... Benim de 5 gün geçti sarı akımtım var hafif hafif kokusuz bende merak ediyorum senin son durumun nedir
yazmayanyazilimci Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2024 518 190 23 25 23 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #6 iremmmmb .!.: Benim de 5 gün geçti sarı akımtım var hafif hafif kokusuz bende merak ediyorum senin son durumun nedir Genişletmek için tıkla... Sizin ne peki? Günüm geçmedi Ama bu ay klomen kullandım Ve sarı akıntım gittikçe artıyor bugün dpo 10. Gün
iremmmmb .!.: Benim de 5 gün geçti sarı akımtım var hafif hafif kokusuz bende merak ediyorum senin son durumun nedir Genişletmek için tıkla... Sizin ne peki? Günüm geçmedi Ama bu ay klomen kullandım Ve sarı akıntım gittikçe artıyor bugün dpo 10. Gün
R ruhay Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2024 2.053 1.709 48 23 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #7 tuec .!.: Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım Genişletmek için tıkla... Benim her adetimden önce sarı akıntım olur.
tuec .!.: Kızlar adetim 2 gün geçikti sarı akıntı geliyor sizce hamilelik belirtisi mi İdrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım Genişletmek için tıkla... Benim her adetimden önce sarı akıntım olur.