sari akintisi çok olan varmi?

Celisuenis

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
1.431
20
643
Fransa
kizlar ben 14 haftalik hamileyim ve acayip sari akinti olusmaya basladi ve çok fazla. gunluk pedimi dolduruyor neredeyse. normal mi bu?

canm sımdı ne desek bos burdan benım sureklı gelıyo 25 haftamdayım ama bunun normal akıntı olup olmadığına doktorun karar verır sofika haklı bır danıs derım doktoruna kokusuzsa akıntı cok önemlı olduğunu sanmıyorum ama yınede danıs

valla benimde hamilelikte çoğaldı tabii..ilk hamileliğimdede çoktu..hiçbir problem olmadı...kaşıntı olursa mantar olur diye biliorum ama sen için rahat etsin..ara bir dr unu..yada gidince söyle..

27.haftamdayım ve akıntım son haftalarda inanılmaz arttı ! Berbat bişey. Günlük ped kullanıyorum ama bana mısın demiyor. :sinifsinif:

bende de sarı akıntı var ve hamileliğimin başından beri devam ediyor şu an 18 haftalık hamileyim ve devam ediyor. dr a her gittiğimde söylüyorum dr da kaşıntı yoksa sorun yok diyor,kaşıntı varsa ancak o zaman ilaç yazarım dedi. ben sadec günlük ped kullanıyordum son 4-5 gündür onuda kullanmıyorum çünkü pişik yaptı çok fena bende.

bende sarı değilde beyaz akıntı oluyo.okadar çok değil ama bence doktoruna sor mutlaka

benimde geçen hafta çoktu doktorada söylemedim o hafta boyunca o kadar çok su içtim kiiii..
ne akıntı kaldı ne bişiy şimdi tertemiz :)

Back
X