Saç Rengi ve Saç Boyama sarı balyajdan bakır saça dönebilir miyim

potisare

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
77
1
6
İzmir
Mrb arkadaslar benim saclarim tatlı bir bakırdı üzerine ombre yaptırmak istedim "sevgili " kuaför ombre cok yogun olur az krepe balyaj atayım dedi .. şuan saçlarım resmen sarı ☺ tabi bakırlarımda diplerde ve aralarda var..Bu saçın üstüne garnier 8/3 romantik bakıra boyasam nasıl olur acaba? Fikir verebilecek var mı..

Merhaba, ombreyi malesef her kuafor yapamiyor ve bildikleri yöntemleri uygulamak için ombreden daha iyi olabileceğini söylüyorlar. Ombreyi yapabilen kuaforler de uçuk fiyatlardan bahsedebiliyor, bu sene yaptirilmasi populer oldu diye. Sari balyajlarinin ustune bahsettiğin iki boya numarasının karışımı güzel olur, eğer sari tonlarinin kapanmasini istiyorsan. Sacini komple olarak iki tonu karistirip boyarsin fakat 2-3 boyamadan sonra renk oturur. Ilk boyamadan sonra 2. boyamanda ton tutmaya başlar. Başka sorun varsa cevaplandiririm :)

Son düzenleme:
Bence olur istediğin bir bakır. Tabi balyajlı yerler ton olarak daha açık bakır olur gölge verir diye düşünüyorum. Kötü olacağını sanmam.

Çoook teşekkür ederim cevabın için..ben hadisenin penti reklamındaki meşhur bakır tonuna ulaşmak istiyorumm..Forumu biraz karıştırdım altin karamel +tarçın bakır ile o tatlı renge ulasanlar var öyle mi yapsam acaba.

benim korkum sarı yerler çok turuncu olursaaa..

Bakirla karamel bir tonu karistir derim. Ilk boyadiginda sarilar belki biraz parlak bir renk olur fakat aktikca ton oturur ve ayni karisimi ikinci kez boyamandan itibaren duzene girer. Sana cok turuncu gelirse, sadece karamel tonlarinda boyarsin

Son düzenleme:
Bakirla karamel bir tonu karistir derim. Ilk boyadiginda sarilar belki biraz parlak bir renk olur fakat aktikca ton oturur ve ayni karisimi ikinci kez boyamandan itibaren duzene girer. Sana cok turuncu gelirse, sadece karamel tonlarinda boyarsin
Teşekkürler. .deniycem 1 hafta içinde 😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…