Sarı leke yardımcı olur musunuzz

Tugraderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
515
209
53
28
Kızlar gebelik daha çok yeni haftasını bile bilmiyorum hatta pazartesi kontrole gidicem ama iki gündür miktarı cok cok az olan bi sari leke oluyor günlük ped kullaniyorum akıntım da var ama yogun degil cok afedersinjz pecetede falanda olmuyor sarı leke sadece ped de gördüm dün ve bugün sizce neden olur ki doktora gidicem pazartesi ama merak ettim bi skıntı mı var acaba var mı böyle bisey yaşayan

Canım lekelenmeler hamilelikte çok normal. Vücudun artık fizyolojik bi başkalaşıma hazırlanıyor. Rengi koyu kahve ve kırmızı tonları olmadığı sürece endişe etme. Yinede içim rahat etsin dersen doktora git stres iyi değil. Stres yapmaman adına diyorum

Canım lekelenmeler hamilelikte çok normal. Vücudun artık fizyolojik bi başkalaşıma hazırlanıyor. Rengi koyu kahve ve kırmızı tonları olmadığı sürece endişe etme. Yinede içim rahat etsin dersen doktora git stres iyi değil. Stres yapmaman adına diyorum
Canım cok tesekkür ederim cevabın için yarın kontrolüm var nasipse gidicem icimi rahatlattın gercekten akıntım vardi ama sari leke görünce korkmustum bugünde yine cok az bi kere oldu insallah dediğin gbi normaldir yarin gidince sorucam doktora

İnşallah güzel haberlerle çıkarsın doktorundan. Bu arada hamilelikte lekelenmeler normal derken ilk haftalar için. İlk haftalar çünki bebeğin rahme yerleşme dönemleri. İlerleyen aylarda devam ederse genelde enfeksiypn veya mantar için doktoruna başvur kontrol ettir ne olur ne olmaz. Benim mesela 17. Haftada oldu enfeksiyondan korktum gittim bişey çıkmadı ama yinede gitmeli. Bide bol bol su iç derim

İnşallah güzel haberlerle çıkarsın doktorundan. Bu arada hamilelikte lekelenmeler normal derken ilk haftalar için. İlk haftalar çünki bebeğin rahme yerleşme dönemleri. İlerleyen aylarda devam ederse genelde enfeksiypn veya mantar için doktoruna başvur kontrol ettir ne olur ne olmaz. Benim mesela 17. Haftada oldu enfeksiyondan korktum gittim bişey çıkmadı ama yinede gitmeli. Bide bol bol su iç derim
Canım bugün gittim kontrole keseyi gördük cok sükür doktorda snin gbi normal dedi sarı lekeye yesil veya koyu olursa endisenlemeliyiz dedi insallah 2 hfta sonra kalp atıslarını duymaya gidicem nasipse

Hemen doktora git mikro kapmış olabilirsin gebelik de Doğuma yakın akıntı olur bu normal bir şey

Back
X