- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Birakitamolsa
Merhaba hanimlar kedim için yazıyorum sarı oğlum için . Evet ofisimin önünde gözüm gibi baktığım (tabi istediği zaman içeri girebiliyordu patronum izin verdiyodu saolsun) güzel sarı oğluma pazar günü araba çarpmış. Pazar sabahı patronum karnini doyurmuş ben izinlydm evdeydm bana resmlerini atmış yemegini verdim diye sapasaglammis oğlum güzelce yemegini yiyip gitmiş. Gün içinde araba çarpmış akşam yemek yemeye gelmems patRn yazdı bana kedi gelmedi diye bende uyuyodur dedim nyse sabah ofisi açtık . Her sabah koşa koşa ofise gelen yavrum gelmedi . Birsuru aradım yok en son yine pisi pisi diye bagirdigmda on bacaklrni sürükleyerek bana gelmeye çalışıyordu hemen kartona aldık sarsmadan ofise koyduk çenesi kirilmis oğlumun kolu kırılmış . Ambulansi çağırdık saolsunlar hemen geldiler. Yarn arayıp bilgi alabileceğimi söyledi bayan aynı zamanda kisirlastrmasinida yapıp sahiplendirceklerini söylediler . Şuan önceliğim oğlumun sağlığına kavuşması nolur dua edin allah ona bunu yapanlara aynısını yaşatsın oglumuda bana bağışlasın sağlığına kavuşur kavuşmaz sahiplenip evimde bakicam evet zor olcak ama vicdanim el vermez disarda kalmasına karışık yazmış olabilirm hala kendime gelemedim nolur dua edin oğlum icin