- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Birakitamolsa
Alıcam alıcam peşini birakmicam oglumnHayırlısı inşaallah sana verirler yaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıcam alıcam peşini birakmicam oglumnHayırlısı inşaallah sana verirler yaa.
Ah kıyamam ben onaa, nasıl içim yandı şu anMerhaba hanimlar kedim için yazıyorum sarı oğlum için . Evet ofisimin önünde gözüm gibi baktığım (tabi istediği zaman içeri girebiliyordu patronum izin verdiyodu saolsun) güzel sarı oğluma pazar günü araba çarpmış. Pazar sabahı patronum karnini doyurmuş ben izinlydm evdeydm bana resmlerini atmış yemegini verdim diye sapasaglammis oğlum güzelce yemegini yiyip gitmiş. Gün içinde araba çarpmış akşam yemek yemeye gelmems patRn yazdı bana kedi gelmedi diye bende uyuyodur dedim nyse sabah ofisi açtık . Her sabah koşa koşa ofise gelen yavrum gelmedi . Birsuru aradım yok en son yine pisi pisi diye bagirdigmda on bacaklrni sürükleyerek bana gelmeye çalışıyordu hemen kartona aldık sarsmadan ofise koyduk çenesi kirilmis oğlumun kolu kırılmış . Ambulansi çağırdık saolsunlar hemen geldiler. Yarn arayıp bilgi alabileceğimi söyledi bayan aynı zamanda kisirlastrmasinida yapıp sahiplendirceklerini söylediler . Şuan önceliğim oğlumun sağlığına kavuşması nolur dua edin allah ona bunu yapanlara aynısını yaşatsın oglumuda bana bağışlasın sağlığına kavuşur kavuşmaz sahiplenip evimde bakicam evet zor olcak ama vicdanim el vermez disarda kalmasına karışık yazmış olabilirm hala kendime gelemedim nolur dua edin oğlum icin
Merhaba bugün kedinin durumu için aradım sürekli meşguldü sanrm numaramı engellemsler başka numaradan aradığımda actilar tedavisi sürüyor diyip aynı bilgileri verdiler 9 gündür hiçbir deisiklik yok tedavisinde ve artık guvenmyrm oraya eğer maddi destek saglanabilirse yarn gidip alıcam facede bazı gruplara uyeyim oralarda yardım toplanıyor oraya yazmayı dusunyrm sizde maddi destek vereblcgnizi söylemissnz nasıl olucak acaba haysev gruplarinami uyesniz yoksa şahsi biseydenmi bahsediyorsunuzÇok geçmiş olsun yaşaması bir şans
Umarım iyileşir, tedavi için destek gerekirse bana haber verin lütfen elimden geleni yaparım
Bu arada beddua etmeyin nolur, hem hayvan sever hem araç kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki çoğu zaman çarptığını bile fark etmiyor araç sahipleri, kedileri ufak havyanlar ara sokaklarda çok oluyor böyle kazalar. Bilerek kaçtıysa Allah bildiği gibi yapsın tabii. Çok şükür ki omurga hasarı yok, kalanı iyileşir Allah'ın izniyle, dediğim gibi destek gerekirse ben hep buradayım, umarım onu sahiplenen siz olursunuz
Merhaba bugün kedinin durumu için aradım sürekli meşguldü sanrm numaramı engellemsler başka numaradan aradığımda actilar tedavisi sürüyor diyip aynı bilgileri verdiler 9 gündür hiçbir deisiklik yok tedavisinde ve artık guvenmyrm oraya eğer maddi destek saglanabilirse yarn gidip alıcam facede bazı gruplara uyeyim oralarda yardım toplanıyor oraya yazmayı dusunyrm sizde maddi destek vereblcgnizi söylemissnz nasıl olucak acaba haysev gruplarinami uyesniz yoksa şahsi biseydenmi bahsediyorsunuz
Merhaba bugün kedinin durumu için aradım sürekli meşguldü sanrm numaramı engellemsler başka numaradan aradığımda actilar tedavisi sürüyor diyip aynı bilgileri verdiler 9 gündür hiçbir deisiklik yok tedavisinde ve artık guvenmyrm oraya eğer maddi destek saglanabilirse yarn gidip alıcam facede bazı gruplara uyeyim oralarda yardım toplanıyor oraya yazmayı dusunyrm sizde maddi destek vereblcgnizi söylemissnz nasıl olucak acaba haysev gruplarinami uyesniz yoksa şahsi biseydenmi bahsediyorsunuzÇok geçmiş olsun yaşaması bir şans
Umarım iyileşir, tedavi için destek gerekirse bana haber verin lütfen elimden geleni yaparım
Bu arada beddua etmeyin nolur, hem hayvan sever hem araç kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki çoğu zaman çarptığını bile fark etmiyor araç sahipleri, kedileri ufak havyanlar ara sokaklarda çok oluyor böyle kazalar. Bilerek kaçtıysa Allah bildiği gibi yapsın tabii. Çok şükür ki omurga hasarı yok, kalanı iyileşir Allah'ın izniyle, dediğim gibi destek gerekirse ben hep buradayım, umarım onu sahiplenen siz olursunuz
Gelmeyin ziyaret edemzsnz diyorlar anca tedavisini başka yerde yaptrrsnz gelin teslim ederz diyorlar numaramida engellemsler bi şekilde başka numaradan aradım hemn ulaştım ilk defa bu işlerle ugrasyrm neyapicagimi sasirms durumdaymBen herhangi bir derneğe bağlı değilim, bireysel olarak katkıda bulunuyorum hayvanlara. Kliniğin bilgilerini ve kendi bilgilerinizi özelden verebilirseniz tedavi için şu kişinin hesabına mahsuben ödeme yapacağım diyerek kliniğin hesabına bir miktar ödeme gönderebilirim, genelde yardımları bu şekilde veteriner ile görüşerek yapıyorum oda kayıt numaralarını isteyerek veteriner hekimler odasından teyit alıyorum Bu arada kliniğe gitmediniz mi hiç, hayvanı görmediniz mi?
Merhaba bugün kedinin durumu için aradım sürekli meşguldü sanrm numaramı engellemsler başka numaradan aradığımda actilar tedavisi sürüyor diyip aynı bilgileri verdiler 9 gündür hiçbir deisiklik yok tedavisinde ve artık guvenmyrm oraya eğer maddi destek saglanabilirse yarn gidip alıcam facede bazı gruplara uyeyim oralarda yardım toplanıyor oraya yazmayı dusunyrm sizde maddi destek vereblcgnizi söylemissnz nasıl olucak acaba haysev gruplarinami uyesniz yoksa şahsi biseydenmi bahsediyorsunuz
Gelmeyin ziyaret edemzsnz diyorlar anca tedavisini başka yerde yaptrrsnz gelin teslim ederz diyorlar numaramida engellemsler bi şekilde başka numaradan aradım hemn ulaştım ilk defa bu işlerle ugrasyrm neyapicagimi sasirms durumdaym
Merhaba hanimlar kedim için yazıyorum sarı oğlum için . Evet ofisimin önünde gözüm gibi baktığım (tabi istediği zaman içeri girebiliyordu patronum izin verdiyodu saolsun) güzel sarı oğluma pazar günü araba çarpmış. Pazar sabahı patronum karnini doyurmuş ben izinlydm evdeydm bana resmlerini atmış yemegini verdim diye sapasaglammis oğlum güzelce yemegini yiyip gitmiş. Gün içinde araba çarpmış akşam yemek yemeye gelmems patRn yazdı bana kedi gelmedi diye bende uyuyodur dedim nyse sabah ofisi açtık . Her sabah koşa koşa ofise gelen yavrum gelmedi . Birsuru aradım yok en son yine pisi pisi diye bagirdigmda on bacaklrni sürükleyerek bana gelmeye çalışıyordu hemen kartona aldık sarsmadan ofise koyduk çenesi kirilmis oğlumun kolu kırılmış . Ambulansi çağırdık saolsunlar hemen geldiler. Yarn arayıp bilgi alabileceğimi söyledi bayan aynı zamanda kisirlastrmasinida yapıp sahiplendirceklerini söylediler . Şuan önceliğim oğlumun sağlığına kavuşması nolur dua edin allah ona bunu yapanlara aynısını yaşatsın oglumuda bana bağışlasın sağlığına kavuşur kavuşmaz sahiplenip evimde bakicam evet zor olcak ama vicdanim el vermez disarda kalmasına karışık yazmış olabilirm hala kendime gelemedim nolur dua edin oğlum icin
Tedavisi sürüyor gidip goremiorm malesef 2 günde bir arayp durumunu öğrenyrm tek umudum soylendgi gibi iyi bakılması yönünde inşallah ıyidir oglmDurumu nedir şu an? İnşallah iyileşmiştir kıyamam pek de güzelmiş Allah bağışlasın
Merhaba hanimlar kedim için yazıyorum sarı oğlum için . Evet ofisimin önünde gözüm gibi baktığım (tabi istediği zaman içeri girebiliyordu patronum izin verdiyodu saolsun) güzel sarı oğluma pazar günü araba çarpmış. Pazar sabahı patronum karnini doyurmuş ben izinlydm evdeydm bana resmlerini atmış yemegini verdim diye sapasaglammis oğlum güzelce yemegini yiyip gitmiş. Gün içinde araba çarpmış akşam yemek yemeye gelmems patRn yazdı bana kedi gelmedi diye bende uyuyodur dedim nyse sabah ofisi açtık . Her sabah koşa koşa ofise gelen yavrum gelmedi . Birsuru aradım yok en son yine pisi pisi diye bagirdigmda on bacaklrni sürükleyerek bana gelmeye çalışıyordu hemen kartona aldık sarsmadan ofise koyduk çenesi kirilmis oğlumun kolu kırılmış . Ambulansi çağırdık saolsunlar hemen geldiler. Yarn arayıp bilgi alabileceğimi söyledi bayan aynı zamanda kisirlastrmasinida yapıp sahiplendirceklerini söylediler . Şuan önceliğim oğlumun sağlığına kavuşması nolur dua edin allah ona bunu yapanlara aynısını yaşatsın oglumuda bana bağışlasın sağlığına kavuşur kavuşmaz sahiplenip evimde bakicam evet zor olcak ama vicdanim el vermez disarda kalmasına karışık yazmış olabilirm hala kendime gelemedim nolur dua edin oğlum icin
Ya kıyamamYeni bilgi aldım arkadaşlar oğlum malesef bir kolunu kaybetti ama kesilmicek göz tedavisi sürüyor ceneyide kendi haline birakmslr doku kaynamasi için antbytk sprey ve serum kullanıolar 2 hafta sonra gidip alıcam tek kolunu kullanamck başta yürümekte zorlancak ben kullanmadgi kolunu sırtına sarmayi dusunuorm yere sürmemesi için ya çok uzuluorm
Şimdiye kadar 3 farklı numarayla aradım çünkü aradığım numaraları nasıldır bilmem ama ikinci aramamda hep meşgule dusurduler bugün yine aradım meşgul meşgul meşgul ulasamiorm deli oldum yarn tekrr arycm