Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç arıyorum?

nesepol

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
25
0
286
Ankara
Merhabalar bu saç rengi nedir acaba???

Eklentiler

• $s6.webp
    $s6.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 107
vallahi canım bende senin gibi bu rengi istiyorum ama bir türlü tutturamadım yaaaa:(boyamadıgım renk kalmadı saçım koyuı kumral aslında bende kahve köpüğü ve altın sarısını karıştırdım ama altlarımda pek olmadı üstlerımde açıldı ama istediğim gibi deil sinirlendim şimdi koyu kumral saç boyası almaya gidecektımkı senın topiği gördüm bence kızıllık ve bakırlık olmayan güzel bir sarı ama platin sarısı olmadıgı kesin canım...boshayallersmile

kuaforde genelde yapamıyolar tatlım ya ben ılk boyattıgımda bayılmıstım rengıne sonra baktım 2 hafta snra kızıllık geldı gerı kafamçokkarıştı

ya kızıllık başa bela seviyorum kızıllı tonları ama bazen de sıkılıyorum :s

hele böyle bi renkte kızıllaşma çok kötü olur

annemin eski saç rengi böyleydi şimdi bnde yaptırmaya çalışıorum ama önce saç rengimi açıyoruz yawaş yawaş:) anneme sordum zeminin ne renk olduğunu açık karameldi galiba dedi bide röfle ilk seferinde bu şekilde olmuyo 2 3 sefer yapılınca bu renge döner eğer düzgün bi kuaför düzgün renkleri seçerek yaparsa tabi

kuaföre gidicem ben zaten.yaptırdığımda size de anlatırım mutlaka...ama bi renk daha var sizce hangisi daha güzel??(bu arada yaşım 22 büyük göstermemeli yani:)

Eklentiler

• $sacmodellerisdcog8zn1.webp
    $sacmodellerisdcog8zn1.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $sac-renkleri-modeller.webp
    $sac-renkleri-modeller.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $s6.webp
    $s6.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 78
canım sarı saç herzaman insanı olgun gösterir ben zaten açık kumral biriyim ve yıllardır röfle kullanırım ama 3. saçı hiç yakalayamadım bence olağan üstü güzel geçen kipa' da gördüm bi boya adını unuttum19 liraydı ama kodu hollywood sarısıydı buna çok benziyordu ...
neyse ben ce sen 1 e boyamalısın yaşın genç daha 3 ağır gelebilir belkide süreklide makyaj gerekli yaparım diyosan p başka tabi sonra benim gibi ölü suratla gezersin opuyorumnanaktan

Back
X