• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarı saç mix boya

yadvday

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2024
21
3
1
24
merhaba saçlarıma yeni kaynak taktırdım kendi saçlarımda bir çok işlem var daha önceden koyu renk renklere Boyandığı için doğal olarak açılınca biraz turunculuk oluyor sürekli cila istiyor Taktığım kaynak soğuk sarı renginde doğal olarak 1-2 yıkamada kendi saçım aradan belli oluyor bayağı. Kuaförüme en son gittim kendi saçımda turunculuk var çok belli oluyor dedim cila yapmasını istedim o da bana sana cila yapmayacağım dedi başka bir şey sürdü normalde cilayı 20 dakika falan bekletiyor bunu 2 dakika falan bekletti ve sadece kendi Saçıma sürdü sonrasında saçım bildiğiniz gri gibiydi. Sordum bu ne diye dedi ki bu mix boya gri saç yapmak için bunu kullanıyoruz tarzı bir şey dedi daha önce hiç böyle bir şey duymadım. Çok bekletseydim çok koyu olurdu çok gri olurdu gibi bir şeyler söyledi. Normal boya gibi değil farklı bir şey dedi bu dediği şey ne olabilir ben nereden satın alabilirim?

merhaba saçlarıma yeni kaynak taktırdım kendi saçlarımda bir çok işlem var daha önceden koyu renk renklere Boyandığı için doğal olarak açılınca biraz turunculuk oluyor sürekli cila istiyor Taktığım kaynak soğuk sarı renginde doğal olarak 1-2 yıkamada kendi saçım aradan belli oluyor bayağı. Kuaförüme en son gittim kendi saçımda turunculuk var çok belli oluyor dedim cila yapmasını istedim o da bana sana cila yapmayacağım dedi başka bir şey sürdü normalde cilayı 20 dakika falan bekletiyor bunu 2 dakika falan bekletti ve sadece kendi Saçıma sürdü sonrasında saçım bildiğiniz gri gibiydi. Sordum bu ne diye dedi ki bu mix boya gri saç yapmak için bunu kullanıyoruz tarzı bir şey dedi daha önce hiç böyle bir şey duymadım. Çok bekletseydim çok koyu olurdu çok gri olurdu gibi bir şeyler söyledi. Normal boya gibi değil farklı bir şey dedi bu dediği şey ne olabilir ben nereden satın alabilirim?
Merhaba ben de gri saça bayılıyorum ama dediğiniz gibi bir süre sonra mor şampuan da kurtarmıyor illaki boya istiyor mix boyayı sizde gördükten sonra Baya araştırdım internetten bulabilirsiniz. Tam olarak ne kullandığını sonuçta nasıl uyguladığını da bildiğiniz için gönül rahatlığıyla da alabilirsiniz . Ben biraz daha araştırmaya devam ediyorum çünkü nasıl uygulandığını da tam anlamadım saç diplerimde dil boyası var çünkü aralarda açıcıyla açılmış sarılar var. Tamamen mi sürülüyor ne etki ediyor alırsanız yada öğrenirseniz paylaşabilir misiniz tekrardan.

IMG_9025.webp

Ben cila tarifi vereyim 8.11 boya ve koyu gri iki boya edinin bu iki boyadan saç boyunuza göre 2 şer yemek kaşığı boya ve 2 katı oksidan ile karıştırın yani 2 yemek kaşığı boyaya 4 yemek kaşığı oksüdan) sonra yarım çay bardağı su 2 yemek kaşığı da saç kremi nemli saça uygula 15 dakika bekle yıka

Back
X