Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saç

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
kızlar affınıza sıgınarak bişey sormak istiyorum.Sarı saç biliyorsunuz ki hep makyaj ister.Ama yaşça he zaman büyük mü gösterir hiç anlam veremedim.Sarı saç ve makyaj en az 5 yaş farkediyor sanırım.

Sarının Tonlarına göre ve ten rengine göre sarı saç farklılık gösterir , yanii bütünsel olarak uyumu yakalamk gerek , yoksa ya büyük gösterirsin yada ne kadar parada dökmüş oll kendini göstermez saçç

Sarının Tonlarına göre ve ten rengine göre sarı saç farklılık gösterir , yanii bütünsel olarak uyumu yakalamk gerek , yoksa ya büyük gösterirsin yada ne kadar parada dökmüş oll kendini göstermez saçç
sarının koyu tonları daha sıcak sanırım acık renk olucaksa omre ideal geliyor bana

bende sarı yaptırdımm vee kuaförüm hiç begenmediğimm istemedigim bir tona boyadııı , cok sinir oldummm , bende kendimi 35 hissediyorum sırf renkten dolayı :sinirli::sinirli:

bende sarı yaptırdımm vee kuaförüm hiç begenmediğimm istemedigim bir tona boyadııı , cok sinir oldummm , bende kendimi 35 hissediyorum sırf renkten dolayı :sinirli::sinirli:
bende öyle cnm yaş 31ama 40 gibi hissediyorum kendimi karamel yapıcam sanırım.

Back
X