Saç Rengi ve Saç Boyama Sari saçı nasil elde ederim

Mavidunyaa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
17
4
16
30
Kızlar saçıma ombre yaptirmistim ve tabi facia oldu sonra kendim boyadım koyu oldu. Istediğim sarı böyle bunu hangi boyayla elde ederim.

Eklentiler

• images (9).webp
    images (9).webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 66
  • 20200904_185131.webp
    20200904_185131.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 20200901_163447.webp
    20200901_163447.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 59
Önce saçı komple açmanız lazım. Bu da evde biraz zor saçınızı yakabilirsiniz. Bu tonlardaki sarılar market boyalarıyla elde edilemiyor malesef turunculuk kızıllık olma ihtimali çok yüksek. kuaföre gitmeniz daha iyi olur. Ben de kuaföre güvenemeyenlerdenim evde kendim boyuyorum ama bu kadar açık sarıya ulaşamadım hiç.

Kendiniz evde yapamazsınız, çok zor sarıyı elde etmek. Saçınız koyu üstelik. Ben denedim evde yaktım saçlarımı, omuzumdan koptular. İyi bir kuaföre emanet etmelisiniz saçlarınızı.

Önce saçı komple açmanız lazım. Bu da evde biraz zor saçınızı yakabilirsiniz. Bu tonlardaki sarılar market boyalarıyla elde edilemiyor malesef turunculuk kızıllık olma ihtimali çok yüksek. kuaföre gitmeniz daha iyi olur. Ben de kuaföre güvenemeyenlerdenim evde kendim boyuyorum ama bu kadar açık sarıya ulaşamadım hiç.
Sizin saçlarınız ne renk. Benim saçlarımın uçlarında röflelerim var. 6-7 aydır evde diplerini 9.1 e boyuyorum. Ama artık tam sarı yapmak istiyorum. Kolestonun röfle setini denesem diyorum. Olurmu acaba

Kolestonun röfle seti çok turuncu yapıyor diye biliyorum. Koleston genel olarak boyaları da turumcumsu zaten. Bende evde 9.1e boyuyordum. 1 senedir boyamıyorum hamilelik emzirme dolayısıyla. Diplerim baya koyu şekilde tekrar 9.1e kadar nasıl gelicem ben de bilmiyorum

Kolestonun röfle seti çok turuncu yapıyor diye biliyorum. Koleston genel olarak boyaları da turumcumsu zaten. Bende evde 9.1e boyuyordum. 1 senedir boyamıyorum hamilelik emzirme dolayısıyla. Diplerim baya koyu şekilde tekrar 9.1e kadar nasıl gelicem ben de bilmiyorum
Sanırım kuaföre gitmen gerekir. Uzun süre boyamadıysan tutturmak çok zor olur. Uçlar başka dipler başka renk olur

Back
X