Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçımda hafif turunculuk?..

Demett94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
70
12
73
30
Arkadaşlar saçımın dipleri koyu uçları sarıydı ben uçları gibi olsun dedim diplerini boyattım palette saç açıcıyla sonra fazla bekletmediğim için mi bilemiyorum turuncumsy oldu hafif yüzüme gitmedi.. Kuaföre gittim oda röfle yaptı saçıma turunculuğu birazda olsa gitti uçları gibi oldu fakat az bişey daha var turunculuk ben bunu o durumdan nasıl çıkarrabilirim tekrar boya kullanamam fakat yıkadıkça güzel bi sarıya döner mi acaba yada yıkandıkça yine eski turunculuk mu çıkar.. Bunu merak ediyorum sabunda akıtıyormuş ama eski turunculuk gelmesin istiyorum.. Şimdiden görüşler için teşekkürler..

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-19-18-28-39.webp
    Screenshot_2015-11-19-18-28-39.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 313
Arkadaşlar saçımın dipleri koyu uçları sarıydı ben uçları gibi olsun dedim diplerini boyattım palette saç açıcıyla sonra fazla bekletmediğim için mi bilemiyorum turuncumsy oldu hafif yüzüme gitmedi.. Kuaföre gittim oda röfle yaptı saçıma turunculuğu birazda olsa gitti uçları gibi oldu fakat az bişey daha var turunculuk ben bunu o durumdan nasıl çıkarrabilirim tekrar boya kullanamam fakat yıkadıkça güzel bi sarıya döner mi acaba yada yıkandıkça yine eski turunculuk mu çıkar.. Bunu merak ediyorum sabunda akıtıyormuş ama eski turunculuk gelmesin istiyorum.. Şimdiden görüşler için teşekkürler..
Hiç görüşü olan yok muu

Canım kuaför küllü yapacaktı ama biraz yeşillenme olabilir diye yapmafı röfle attı sık sık. Çok fazla turunculuk yok biraz oda yıkandıkça gider umarım..
anladım canım..
ben şuan çağla şikelin rengine hastayım..Artık küllüler moda ya döndürmeye çalışıyorum ben yolu yarıladım:))

Sarı saç yıkandıkça açılır zaten, uçlar platin olur, üstler yıkana yıkana bir ton daha açılır/rengi kırılır. :KK25:

Back
X