Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçlarıma evde dip boyası yaptım yapmak isteyenlere tavsiye olsun.

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
4 ay öncesinde tarçın bakır olan saçlarımı kuaförde sarıya boyattım. Dip boyası için kuaföre gitmektense deneme yanılma sonunda tonu yakaladım. Hem cebim hem saçım hem zamanımdan tasarruf ettim. Boyam Voila 10.3 altın sarısı.
Fotoğrafları hem flashlı hemde flashsız olarak ekledim.

güzel olmuş.turunculuk kızıllık olmamış resimden görünene göre boyanın yanısıra başka bişeyler yaptın mı?

Hayır boyadan başka bir şey yapmadım. Kendi saçlarım kumral olduğu için kızıllık olmadan açıldılar.

benim saçlarım orta kumral.sarı istiyorum fakat turuncu olur diye korkuyorum cesaretim de yok

Sarı boya her zaman cesaret işidir derim ben bu dip boyasını tutturana kadar neler neler denedim. İyi bir kuaförle dönersin sarıya. Benim saçımı bakırdan döndürdüler 3 aşamada ve hiç yanmadan.

Sarı boya her zaman cesaret işidir derim ben bu dip boyasını tutturana kadar neler neler denedim. İyi bir kuaförle dönersin sarıya. Benim saçımı bakırdan döndürdüler 3 aşamada ve hiç yanmadan.
şanslısın iyi bir kuaför bulmuşsun.güle güle kullan.

canım saçlarında kat varmı saç rengnde çok hoş olmuş

Merhaba boya yapmadan önceki haki sarı olanmı çok gzl görünüyor bu renge bayıldım

Eklentiler

• 20170406_010027.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 1.408
Benimki şuan bu renk o işaretledigim yerin kizilligini çiğliğini nasıl yokderim yıpratmadan lütfen yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…