Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ay öncesinde tarçın bakır olan saçlarımı kuaförde sarıya boyattım. Dip boyası için kuaföre gitmektense deneme yanılma sonunda tonu yakaladım. Hem cebim hem saçım hem zamanımdan tasarruf ettim. Boyam Voila 10.3 altın sarısı.
Fotoğrafları hem flashlı hemde flashsız olarak ekledim.
Eki Görüntüle 796904 Eki Görüntüle 796905
benim saçlarım orta kumral.sarı istiyorum fakat turuncu olur diye korkuyorum cesaretim de yokHayır boyadan başka bir şey yapmadım. Kendi saçlarım kumral olduğu için kızıllık olmadan açıldılar.
benim saçlarım orta kumral.sarı istiyorum fakat turuncu olur diye korkuyorum cesaretim de yok
şanslısın iyi bir kuaför bulmuşsun.güle güle kullan.Sarı boya her zaman cesaret işidir derim ben bu dip boyasını tutturana kadar neler neler denedim. İyi bir kuaförle dönersin sarıya. Benim saçımı bakırdan döndürdüler 3 aşamada ve hiç yanmadan.
4 ay öncesinde tarçın bakır olan saçlarımı kuaförde sarıya boyattım. Dip boyası için kuaföre gitmektense deneme yanılma sonunda tonu yakaladım. Hem cebim hem saçım hem zamanımdan tasarruf ettim. Boyam Voila 10.3 altın sarısı.
Merhaba boya yapmadan önceki haki sarı olanmı çok gzl görünüyor bu renge bayıldım4 ay öncesinde tarçın bakır olan saçlarımı kuaförde sarıya boyattım. Dip boyası için kuaföre gitmektense deneme yanılma sonunda tonu yakaladım. Hem cebim hem saçım hem zamanımdan tasarruf ettim. Boyam Voila 10.3 altın sarısı.
Benimki şuan bu renk o işaretledigim yerin kizilligini çiğliğini nasıl yokderim yıpratmadan lütfen yardımcı olurmusunuz4 ay öncesinde tarçın bakır olan saçlarımı kuaförde sarıya boyattım. Dip boyası için kuaföre gitmektense deneme yanılma sonunda tonu yakaladım. Hem cebim hem saçım hem zamanımdan tasarruf ettim. Boyam Voila 10.3 altın sarısı.
Birturlu resmi gönderemedim özelden atıyım sizeBenimki şuan bu renk o işaretledigim yerin kizilligini çiğliğini nasıl yokderim yıpratmadan lütfen yardımcı olurmusunuz