Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saclarımi kahveye boyadım cok pismanım yardım

HemDeliHemAnne

Evli-mutlu-2çocuklu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
200
78
28
bu guzelim sarı saclarımi arkadasımın gazına gelip kahve boya alıp boyadım okadar pismanım ki anlatamam nasıl eski rengine donebilirim lutfen yardım aynı hatayı yapan vardır elbette saati 2 saat geri almayı okadar cok istiyorumli suan anlatamam

Son düzenleme:
sarı saçlarında pek güzelmiş,vatsonda boya akıtıcı var 49 tl olan onu al sor tezgahtara

Sağdaki daha iyi değil mi? Sarı olan yaşını büyük gösterir.

Bu renkten turunculasmadan kurtarabilirsiniz umarım bence bi kac yıkama sabretin çok iddaalı bir karar vermişsiniz neyseki gayet yakışmış gözüküyor morelinizi bozmayın

Aynı hatayı bende yaptım güzelim platin saclarimi bi gazla çikolata kahve yaptım çok pişman oldum eski renge bir türlü dönemedim

Zeminin sarı olduğu için birkaç yıkamadan sonra boya akar ve saçın şuan ki kadar koyu kahve olmaz. O açılmadan sonra saçını yine sürekli sarının tonlarına boyarsan kısa sürede yine eski rengine yakın tonlar elde edebilirsin. Tabiki biraz zaman ister. Ama bence kahverengi de gayet yakışmış:)

Resimlerini goremiyorum ama burdan okudugum bir tarifi yazayim mavi siyah saclarimi irlanda kizilina kadar 3 saatte boyle actim ben. Kabartma tozu 2paket, 9luk oksidan yarim olcek , zeytin yagi 1 ksk, ve bunlari karistir sür. Sen 2 saat beklet.sacim bir acildi ki durdurabilene ask olsun:) hem daha hesapli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…