Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarımı koleston 11.1 iaçık küllü sarı ile boyadım MAVİ oldu

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
NOLUR HERHANGİ BİR ARKADŞ VEYA BİR KUAFÖR YARDIM ETSİN ACİİİİİİİİİLLLLL SAÇIM MAHVOLDU BEN MAHVOLDUM SAÇIMDAKİ TURUNCULUKLARI HAFİF ALSIN DİE BOYADM 30 DAKİKA SONRA MAVİ OLDUĞUNU GÖRÜNCE YIKADM VE SONUÇ BU YARDIM EDİN ESKİ HALİME DÖNMEK İSTİYORUM

Uploaded with ImageShack.us

SAÇLARIMIN SON HALİ MAVİLİK YOK OLDU SAYILIR KÜLLÜ SARI YÜZÜNDEN SAÇLARIM MAHVOLDU YANDI BUGN KESTRDM KUAFÖRDE KISACIK KESTİ YANIKLARI ALSN DİE ÇOOOK ÜZGÜN BİR HALDEYM AHH AHHH SARI HIRSI SAÇIMI YOK ETTİ

BU DA SON HALİ

Son düzenleme:
palette açıcı almayı düşünüorum mavileri yok edermi daha çok açık mavi olmasn lütfen yardım edin

ay geçmiş olsun,ben pek anlamam bu işlerden keşke yardımcı olabilseydim ama mavi oldu dediğin renk pek öyle mavi gibi görünmüyor,platin gibi durmuş sanki.belki ışıktan fark edemedim mavilik falan.güzel bir sarı gibi duruyor aslında :44:

telaş etme sakin ol canım sarı saçların çok güzelmiş.akar o renk ya yıkandıkça akar bende direk yeşil boya sürmüştüm saçıma yemyeşil olmuştu sonra 2 yıkamada düzelde beyaz sabunda akıtabilir.hiç bişiyle boyama saçın yıpranmasın akcak o kesin.

bozmuşun saçının rengini süper saçın warmış,apaçık yerler mavi koyu sarılarda kahwerengi olmuş gibi.şuanda 1 kaç defa iyce yıka istersen.küllü renkler mavi we yeşil içerio.

palette açıcı mı uygulasam altın sarımı boyasam biraz sonra boyamam gerekio yarın şehir dışına çıkacağım gezmeye gidecektk ben bu saçla şehr dışını bırak kapıdan çıkmam offf allahım ne yapacağım ben

ya gir banyoya yıka yıka dur saçını.şuan saçını neyle boyasan allı morlu olur renkten renge girer saçından olursun iyce boyarsan o daha kötü zaten kısada.git sürekli beyaz sabunla falan yıka kremle.sabun çünkü keçeleştircek.

illlaki boyicam diyosanda altın sarıyı öneririm çünkü açıcı saçını yıpratır.en iyisi iyi bi yıka kurula yıka sonra altın sarı boya.tabi geçmezse boya.

şu an 3 kez kurutp yıkadm hafif açıldı ama yine mavi her şartta mavi altın sarısı alcm mecburen offf yaa lanet olsn eşim daha görmedi görünce benden boşanmak isteyebilir :)

panik yapma yıkadıkca gecer küllü sacta durmaz zaten
sen en iyisi koaföre git 1 boyamada kapatır bunu :45:
tek küllüyle boyadıgında böyle sonuclar olabiliyor
turunculugu alsın diye yarım tüp yada küllü bi renk + istediğin rengi karıstıran var

yarına kadr geçmezki yarın arkadşlarla şehir dışına çıakcaktk ben böyle nasıl giderm kapıdan çıkamam mecburen altın sarı boyamam gerekio

mavilik akıncada istediğin küllü sarıyı elde etmiş olablirsin ama oda güzel doğal sarı olur.çılgın kızlardan olmuşun işte yaa.googleda araştırdınmı peki?saçtan nsaıl akıtılır die.

Son düzenleme:
mavilik akıncada istediğin küllü sarıyı elde etmiş olablirsin ama oda güzel doğal sarı olur.çılgın kızlardan olmuşun işte yaa.googleda araştırdınmı peki?saçtan nsaıl akıtılır die.

bakıorum ama bşey bulamıorm yaa off sabah hemen boyayıp kuaföre gidicm kestrmeye zaten kısa dahada kısaltcm mecburen çok fena yaktı saçımı mahvoldu

dore renkler maviliği alır saçtan altın sarısı da dorelik içeriyor inş istediğin gibi olur tatlım..:34:

eşim koleston 9.0 almş gelmiş saolsn boyadm umarm kapatr yaa çok sinir oldum

yarın dışarı gitcek olmasaydın 2 3 güne kadar geçerdi zaten.peki o eski sarı saçını kuaför mü yapmıştı sen mi?boyaylamı yapıldı açıcıylamı?ben bayyıldım saçınada şeklinede.

yarın dışarı gitcek olmasaydın 2 3 güne kadar geçerdi zaten.peki o eski sarı saçını kuaför mü yapmıştı sen mi?boyaylamı yapıldı açıcıylamı?ben bayyıldım saçınada şeklinede.

walla sayısını unuttum sanırm 2 ayda 12 kez açıcı yaparak yapmıştım çünkü siyah boyalıydı kat kat ancak öyle açtm ama şimdi mahvettm şu an boyalıym inş tutar

Back
X