haziran22 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2010 2.985 104 163 İstanbul 5 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi haziran22 #1 SAÇIM SARI SİYAHA DÖNMEK İSTİYORUM KENDİM BOYAYACAĞM YEŞİLLENME VE YIPRANMA OLUR MU
M minik-patiler Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2013 1.111 576 138 17 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi haziran22 #2 haziran22 .!.: SAÇIM SARI SİYAHA DÖNMEK İSTİYORUM KENDİM BOYAYACAĞM YEŞİLLENME VE YIPRANMA OLUR MU Genişletmek için tıkla... ben de sarıdan siyaha döndüm iki sene önce evde kendim boyadım yeşerme olmadı cok memnun kaldım iyi ki sarıdan kurtulmuşum iki senede de tamamen doğal rengine döndü saclarım yaza tekrar siyaha boyamayı düsünüyorum
haziran22 .!.: SAÇIM SARI SİYAHA DÖNMEK İSTİYORUM KENDİM BOYAYACAĞM YEŞİLLENME VE YIPRANMA OLUR MU Genişletmek için tıkla... ben de sarıdan siyaha döndüm iki sene önce evde kendim boyadım yeşerme olmadı cok memnun kaldım iyi ki sarıdan kurtulmuşum iki senede de tamamen doğal rengine döndü saclarım yaza tekrar siyaha boyamayı düsünüyorum