- 17 Temmuz 2019
- 101
- 31
- 98
- 33
- Konu Sahibi arzusss000
-
Allah analı babalı büyütsün inşallah cnmMerhaba virüsten hastaneye gidemediğimizden sormak durumunda kaldım. Bebeğim 24 günlük. Beşinci gün bilirubin değeri 15 çıkmıştı. Altıncı gün 13’e düşmüştü sonrasında hiç tekrar baktırmadık sarılık için. Doktor düşmeye başlamış bir daha kan almaya gerek yok demişti. Ama şu iki gündür suratı yine öncesine göre sarı gibi gelmeye başladı bana. Size sorum düşmeye başlayan sarılık sonradan yine artar mı yoksa düşmeye devam ederek biter mi? Hastaneye götürmeli miyiz? Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Emiyor şükür sık sık emzirmeye çalışıyorumBildiğim kadariyla tekrar artabilir sariligi anne sütü almasi ona iyi gelecektir emmesi nasıl
Gece saatte 1 kez kesin emzir Canım gündüz de sürekli emzir hem sütün artar hem bebeğin sarılığı öyle geçecek . Ben öyle yaptım hiç sarılık olmadıkEmiyor şükür sık sık emzirmeye çalışıyorum
Benim gogus ucumu almiyor sagarak yada kalkan kullaniyorum ne yapmam lazim mememe alismasi icinGece saatte 1 kez kesin emzir Canım gündüz de sürekli emzir hem sütün artar hem bebeğin sarılığı öyle geçecek . Ben öyle yaptım hiç sarılık olmadık
Sağma Canım biraz daha çabala tutması için en kötü ihtimal kalkan kullanırsın ama biberon vermeBenim gogus ucumu almiyor sagarak yada kalkan kullaniyorum ne yapmam lazim mememe alismasi icin
Gözlerinde var ama Orası zaten geç geçermiş ona çok takılmıyorum da yüzüne geri geldi gibi oldu iki gündürDikkat et canim gözlerinin içi nasil beyazmi ordan biraz belli eder kendini
Öyle de ben çok uykusuz kalıyorum geceleri iki üç saate emziriyorumGece saatte 1 kez kesin emzir Canım gündüz de sürekli emzir hem sütün artar hem bebeğin sarılığı öyle geçecek . Ben öyle yaptım hiç sarılık olmadık
Cabaliyorum gogsumden akan sütü emiyo,ama kayiyo agzindan tutamiyo agliyo cok,kalkan ile emiyor bazen.ac kalip sarilik olmasin diye sagarak veriyorum daha 1 haftalik.Sağma Canım biraz daha çabala tutması için en kötü ihtimal kalkan kullanırsın ama biberon verme
Elinle göğsünü sıkıyor musun C şeklindeCabaliyorum gogsumden akan sütü emiyo,ama kayiyo agzindan tutamiyo agliyo cok,kalkan ile emiyor bazen.ac kalip sarilik olmasin diye sagarak veriyorum daha 1 haftalik.
Bebeğin üstüne eğilip kahverengi kısmı da sıkıp ağzına sok. O şekilde emmeye adapte olunca normal pozisyona geçersin. Başta tutturman lazım. Ben de çok zor tutturdum hala da zor alıyor ama dediğim gibi yapınca daha kolay tutuyor.Cabaliyorum gogsumden akan sütü emiyo,ama kayiyo agzindan tutamiyo agliyo cok,kalkan ile emiyor bazen.ac kalip sarilik olmasin diye sagarak veriyorum daha 1 haftalik.
Evet yukari dogruda kaldiriyorum tutmuyo agliyoElinle göğsünü sıkıyor musun C şeklinde
O zaman o yatacak sen üzerine doğru eğilim vereceksin en kötü ihtimalEvet yukari dogruda kaldiriyorum tutmuyo agliyo
Merhaba canım seninle bebişin arasında kan uyuşmazlığı var mı? Eğer varsa 1 aya kadar devam edebiliyor sarılık ve eğer çok çok sık emzirmezsen tekrar yükselebilir mümkün olduğu kadar emzirmeye bak gece lamba hep açık kalsın beyaz ışık..Merhaba virüsten hastaneye gidemediğimizden sormak durumunda kaldım. Bebeğim 24 günlük. Beşinci gün bilirubin değeri 15 çıkmıştı. Altıncı gün 13’e düşmüştü sonrasında hiç tekrar baktırmadık sarılık için. Doktor düşmeye başlamış bir daha kan almaya gerek yok demişti. Ama şu iki gündür suratı yine öncesine göre sarı gibi gelmeye başladı bana. Size sorum düşmeye başlayan sarılık sonradan yine artar mı yoksa düşmeye devam ederek biter mi? Hastaneye götürmeli miyiz? Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?