fatoceren Guru Kayıtlı Üye 27 Nisan 2007 450 17 318 49 İzmir 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatoceren #1 Doktor arkadaşım sarımsak çayını tavsiye etti.kullanabilirsin dedi içinde sinameki yokmuş ,sarımsak kokusu yokmuş içimi kolaymış...sizlerde deneyen oldumu?
Doktor arkadaşım sarımsak çayını tavsiye etti.kullanabilirsin dedi içinde sinameki yokmuş ,sarımsak kokusu yokmuş içimi kolaymış...sizlerde deneyen oldumu?
R ryabgra Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2014 35 1 18 35 Zonguldak 20 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatoceren #2 fatoceren .!.: Doktor arkadaşım sarımsak çayını tavsiye etti.kullanabilirsin dedi içinde sinameki yokmuş ,sarımsak kokusu yokmuş içimi kolaymış...sizlerde deneyen oldumu? Genişletmek için tıkla... merhaba sarımsak çayı bende almak istiyorum sizde var mı bir gelişme?
fatoceren .!.: Doktor arkadaşım sarımsak çayını tavsiye etti.kullanabilirsin dedi içinde sinameki yokmuş ,sarımsak kokusu yokmuş içimi kolaymış...sizlerde deneyen oldumu? Genişletmek için tıkla... merhaba sarımsak çayı bende almak istiyorum sizde var mı bir gelişme?
A aydanurr Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2013 65 3 6 35 İstanbul 20 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatoceren #3 ben sarimsak cayi arada iciyorum duzenli olarak hic kullanmadim cok yemek yiyorum ama yaklasik 1 kg vermisim sevindim yaindan itibaren duzenli kullanmaya baslicam opuyorum:):):) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben sarimsak cayi arada iciyorum duzenli olarak hic kullanmadim cok yemek yiyorum ama yaklasik 1 kg vermisim sevindim yaindan itibaren duzenli kullanmaya baslicam opuyorum:):):) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebekevinora Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2013 204 6 38 İstanbul 22 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatoceren #4 Benim bir arkadaşım denedi ve bir haftada 3 kilo verdi bir ayda 8 kilo verdi.