sarimsak cayini kullanan var miiiii????

sihirli_AYNA

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
12
1
6
35
Ankara
arkadaslar bu cayi icerek kilo veren varsa lutfen yazsin acil zayiflamam lazim cunku yeniden bebegim ilsun istiyorum ama once var olan yaglarimdan kurtulmam lazim

selamun aleykum cnm ne kadar çok yayinlar reklamlar var sarımsak çayı diye bende çok merek edeyorum kiş gunu salata olsun yemek olsun hep sarımsak kulaniyoruzz

kızlar ben bu cayı ıcıyorum gunde 3 kere yemeklerden once..ve cayla beraber bol su ıcmek gerekıyor 2.5 lıtre falan. gunde 1 kılo verenler varmıs boyle. ben pek duzenlı ıcmedıgım ıcın cok kılo veremedım ama cok ıse yarıyo emın olun...

Oriselincim ben ikigun once taze zencefil alarak taze olarak pisirdim cok icebildigim soylenemez ayrica surekli sarimsak kokuyorum hissi uyandirdi. Acaba sen hazir cayinimi iciyorsun.Cayin tadi el yapimiyla aynimi .. cunku esimde kullanmak istiyor ama ogretmen oldugu icin kokudan dolayi tereddut ediyor. Cevap yazarsan cook mutlu olurum

Merhaba bayanlar bugun siparis verdim internetten bir cok arkadasim kullandi ve sonucise yariyor ama en onemlisi ekmek kesmek ve hizli tempo yurumek suan 59 kiloyum dogum sonrasi ne yapsam gitmeyen gobegim var kullanmaya basladigimda sonuclari yazicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…