kajucuk canımcım Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2014 72 3 13 32 1 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kajucuk #1 Arkadaslar kafasina sarimsak surupte saci cikan varmi acabaaa ??
rapisa Nirvana Kayıtlı Üye 18 Haziran 2010 5.580 1.680 773 1 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kajucuk #2 kajucuk .!.: Arkadaslar kafasina sarimsak surupte saci cikan varmi acabaaa ?? Genişletmek için tıkla... canım ben bir ara sarımsak yağını denedim evet işe yarıyor saçların canlı parlak görünüyor saç çıkartıyor mu anlamadım. iyi geliyor ama ben tek başına sarımsak yağının seni tatmin edecek bir sonuç vereceğini düşünmüyorum
kajucuk .!.: Arkadaslar kafasina sarimsak surupte saci cikan varmi acabaaa ?? Genişletmek için tıkla... canım ben bir ara sarımsak yağını denedim evet işe yarıyor saçların canlı parlak görünüyor saç çıkartıyor mu anlamadım. iyi geliyor ama ben tek başına sarımsak yağının seni tatmin edecek bir sonuç vereceğini düşünmüyorum
kajucuk canımcım Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2014 72 3 13 32 2 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kajucuk #3 Of sanki seyreldi gibi geliyor seyrelse arkdslarm da anlar ama icm rht etmio dokulme var ama sac cikarmam lzm benmmm
Of sanki seyreldi gibi geliyor seyrelse arkdslarm da anlar ama icm rht etmio dokulme var ama sac cikarmam lzm benmmm