Saç Uzatma Yöntemleri Sarımsaklı sampuan

karamelli_turta

Nirvana
Pro Üye
21 Temmuz 2008
17.365
54.201
1.123
Arkadaslar sarımsaklı sampuanın saça iyi yöndebüyük etkilerinin
oldugunu duydum..Kullananların yorumlarını almak istiyorum
Bende yarın hazırlayıp 2 gün sonra baslamaya karar verdim çünkü..
cvplarınızı bekliyorum öpüldünüz.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

Arkadaslar sarımsaklı sampuanın saça iyi yöndebüyük etkilerinin
oldugunu duydum..Kullananların yorumlarını almak istiyorum
Bende yarın hazırlayıp 2 gün sonra baslamaya karar verdim çünkü..
cvplarınızı bekliyorum öpüldünüz.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

senemcim ben anlattım sana tekrar tekrar anlatmaya sanırım gerek yok merak ettiğin bişe varsa sen sor canım:1hug:

canım diğer topikte konunun dışana fırladık
konu sahibi kızacaktır eminim
sac bakımlarıyla ilgili paylaşımları burada da yapabiliriz

ben mesela su sarımsaklı tarifin bende nasıl etki göstercegini çok merak ediyorum
zaten ısırganlı su ile durulama yapıyorum çok da memnunm

ben mesela su sarımsaklı tarifin bende nasıl etki göstercegini çok merak ediyorum
zaten ısırganlı su ile durulama yapıyorum çok da memnunm

yatmadan söyliyim ısırganda etkili ama sarımsak gürleştirmek ve hacim kazandırmak adına bir nimetopuyorumnanaktan

sarımsaklı sampuanı yaklasık 8-9 aydır kullanıyorum ve o kadar memnunum kiii...kuruyunca hiç kokusu kalmıyor..saçlarımı gürleştiriyor ve dökülmesini önlüyor

bende yapmıştım banada ii gelmedi sarımsaklı şampuan döktü birde kokusu şampuanı acayip ağırlaştırmıştı zamanla çöpe attım.ama gürleşme konusunda sinemakili tarife devam edlim yılmadan işe yarıcak sanki öyle hissediyorum....

dün sarmisaklari ezdim sinemakiyle ve badem yagiyla karistim kafama sürdüm :utangac: beklettim yikadim ...3 kere sampuanladim kokusu cikmadi...yatagima yattim esim kalkti salona kacti....orada yatti...sabah yikadim ...simdide yikadim ...bu koku cikmiyoooo...ne yapicam ben yaaa?????

yaaa kokusu çok mu agır gece esarpla yat diyecegim sana..
veya sacını sarımsaklı sampuanlayıp normal sampuanla da yıka
bir tasa da biraz elma sirkesiyle suyu karıstırıp sacını durulayan da var
elma sirkesinin sarınsak kopkusunu çıkardıgını söylüyorlar..

ben papatya arkadaşın saçını gördükten sonra tekrar yapma kararı aldım 100 ml şampuana 2 büyük diş rendeledim bakalım onu kullancam inş bu sefer işe yarıcak.

ben daha önce DFNgarlı kullanıyordum çok memnundum.ama sonra fiyota sarımsak şampuanı aldım hiç memnun kamadım.saçlarımı sertleştiriyor çalı gibi yapıyor.bıraktım kullanmıyorum.ama sarımsağı dövüp gazlı bez içine tampon yapıp badem yağına batırıp saç diplerine sürünce bunu haftada bir yapınca çok gürleştiriyor.zaten bunu çok eskilerden beri saç kıran için kullanırlarmış.ben yıllardır yaparım çok etkisi var.şampuan işi hikaye.

kesinlikle sirke kokuyu alıyor ben yıllardır koca baş sarımsak dövüp yaparım ama kokmam.

deniyeyim bende o zaman bakalim ne olucak sirke cikarir insallah kokuyu....

dün sarmisaklari ezdim sinemakiyle ve badem yagiyla karistim kafama sürdüm :utangac: beklettim yikadim ...3 kere sampuanladim kokusu cikmadi...yatagima yattim esim kalkti salona kacti....orada yatti...sabah yikadim ...simdide yikadim ...bu koku cikmiyoooo...ne yapicam ben yaaa?????

canım o şekilde deneme sana tavsiyem var böyle bir başlığımda var saç dökülmesinde 5 diş sarımsağı rendele cam kavonoza zeytinyağının içine.3 gün falan beklesin,sonra saçlarına sür o zeytinyağını.hiç birşekilde koku kalmıyor ikincisi şampuanına rendele bunda da koku kalmıyor.

Back
X