Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sarımsak çayı kullanan var mı? bayanlar işe yarıyor mu aceba? birde "bal" koymak şartmı aceba??? deneyimleriniz yada duyduklarınızı paylaşırsanız çooooooooooooooook sevinirim :)))
sarımsak çayı kullanan var mı? bayanlar işe yarıyor mu aceba? birde "bal" koymak şartmı aceba??? deneyimleriniz yada duyduklarınızı paylaşırsanız çooooooooooooooook sevinirim :)))
ben kullandım hıc bır ıse yaramıyor canım sakın deneme ayrıca suan kendı yaptığım bısey var ıkı sefer ıctım bugünde sabah oglen ıctın 2.5 kılo vermısım grıbımde tam olarak neyden kılko verdıgımı anlamadım ama vermıs olmama cok sevındım
merhaba ben 1 hafta düzenli içtim 55 kilioyum aldım faakt ben içtikten sonra 1 kilo aldım.ve bende halsizlik baş dönmesi yaptı.tavsiye etmem hemsarımsak iştah açmıyormu