sarışın bukle saçlı çoooook güzel bir kızım olsun istiyorum

kedcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
132
0
46
Kocaeli
arkadaşlar ben 10 yıllık evliyim birtane dünya tatlısı oglum varr ama şimdi ikinci cocugu istiyoruz ama ben oglan olcak diye korkuyorum tabikide rabbim saglıklı versin ama nebilim işte isteniliyor bide onun tadına bakmak i,steniyor dışarda nerde bir kız cocugu görsem rabbim banada nasip et diye dua ediyorum bana verebilceniz taktikleriniz varsa sevinirim cünkü pek bişey bilmiyorum tabiki önce rabbim bilir ama birada ugraşamak istiyorum bana yardımcı olursanaız sevinirim bilgilerinize ihtiyacım var kızım olsun onu süslüm tokalar alım elbiseler çooooook özlemim var....:79::79:

bende henüz daha hamileyim oğluşum olacak çook seviniyorum ama hemen birde kız bebişi yapmak istıyorummm böyle cilveli oluyorlarya onu değişik değişik giydireyim süsleyeyim ne bilim güzel birşeyy.rabbim gönlüne göre versin canım

çin takvimine baksana birde orda kız erkek için neler yapılabilir(cinsel yönden).

Son düzenleme:
çin takvimine baksana birde orda kız erkek için neler yapılabilir(cinsel yönden).

bebeklerimizin cinsiyetleri bolumunde askito nun bir sayfasi var. O uyguladi ve bir kizi olacak yakinda bir goz at istersen. Gebelik bolumunde bebeklerimizin cinsiyeti konusunun icinde. Allah gonlune gorse versin.

teşekürler arkadaşlar
bilgileriniz için teşekürler amin inş rabbim tüm isteyenlerin kalbine göre versin inş:49::49::49:kız isteyenlere kız oglan isteyenlere oglan saglıklı sıhhatli bebişler nasip etsin rabbimneolur dua edin benim içinde canlarım

bebeklerimizin cinsiyetleri bolumunde askito nun bir sayfasi var. O uyguladi ve bir kizi olacak yakinda bir goz at istersen. Gebelik bolumunde bebeklerimizin cinsiyeti konusunun icinde. Allah gonlune gorse versin.

benimde kizim olsun cok istiyorum, dedigin kisiye bakmak istiyorum ama bulamiyorum? yardimci olurmusunuz?

kızı olan oğlan ister oğlu olan kız ister , benimde 4 yaşında kızım var ve şu an ikinciye hamileyim , ben de kızdan sonra bunun oğlan olmasını çok istemiştim ama Allah böyle takdir etti bir kızımız daha olacak şimdi ,yaa herşey boş yeterki sağlıklı olsunlar, hayırlı evlatcıklar olsunlar . İnşallah Allah gönlüne göre versin ama yok çin takvimiymiş yok başka yöntemlermiş bunların hepsi hurafe ve boş şeyler bence.

askitonun uyguladiklarina bakmak istiyorum ama bulamiyorum,,yardimci olurmusunuz lüüttffeeennnnn

Back
X