Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışın olma sevdam bilenlerden yardım istiyorum

sessizkal

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
174
78
18
34
Arkadaşlar sarışın olmak istiyorum saçlarım resimdeki gibiydi 2 ay okdu boyatalı aktı ve dipkerim çok geldi ben de 2 adet koleston küllü sarı 11.1 2 adette ekstra küllü sarı 12.1 aldım bu boyaları karıştırıp kendim boyucam saçlarımı turunculuğunu alcağını düşünüyorum sizce nasıl olur tutar mı?
img1491811793410.webp

Gene olamadım ama turunculuğu azaldı açıcıyla açtırmak istemiyorum birsz akar boya sonra daha iyi olur 1.5 _2 ay sonra tekrar boyatırım artık şuan fönsüz olunca tuhaf duruyo ama fönle daha iyi olcak eminimmm
20170410_144008.webp

kolestonun yada lorealin hatırlamıyorum şuan ama açıcı özelliği olan sarı boyaları var onları denesen? önce sarışın ol sonra turunculukları kapatmak için nötrleme işlemi yapabilirsin

Loreal in koyu renklerde etkili olan sarı boyaları var 12 le başlayan boyalarına bakabilirsin.. ve birde palette 12.1 sandre sarı var oda işe yarar ama tam sarıya dönemezsin açmadan.. ne kadar boyarsan boya o turunculuklar tekrar ortaya çıkıo:KK54:

kolestonun yada lorealin hatırlamıyorum şuan ama açıcı özelliği olan sarı boyaları var onları denesen? önce sarışın ol sonra turunculukları kapatmak için nötrleme işlemi yapabilirsin
Teşekkür ederim aeaştırıcam evde kendim yapabiliyomuyum nötrleme işini kuaföremi gitmem gerek

Loreal in koyu renklerde etkili olan sarı boyaları var 12 le başlayan boyalarına bakabilirsin.. ve birde palette 12.1 sandre sarı var oda işe yarar ama tam sarıya dönemezsin açmadan.. ne kadar boyarsan boya o turunculuklar tekrar ortaya çıkıo:KK54:
Kullandığım boyalardan birisi 12.1 di ama şu turunculuktan kurtulmak zor kahverengiydi saçlarım küllü kumsal istedim kuaförüm açtı yukarıdaki rengi ortaya çıkardı küllü kumral yapamadı 2 ay önce açtırdığım için tekrar açıcı kullanmakta istemiyorum çok yıpranıyo kuruyo saçlarım biraz daha zaman geçsin biraz bakım yapıp tekrar açtırırım belki

Arkadaşlar saçlarumdaki kızıl tonlar için bu mavi şampuanı aldım kullanan memnun olanlarınız var mı?
img1492629419432.webp

Arkadaşlar saçlarumdaki kızıl tonlar için bu mavi şampuanı aldım kullanan memnun olanlarınız var mı?Eki Görüntüle 1984687
Bence kesinlikle actirma ama her ay boyat.
Majirel gibi profesyonel boyalar alip kuafore git.
Bence kizilliktan kurtulman sariyi tutturman 1 yili bulur ancak acici kullanmazsan sonuctan cok memnun kalicaksin diye dusunuyorum.
Dogal sarisinligi bile yakalayabilirsin ama sabirli ol.
Mor sampuan da yipratiyor saci istersen dene ala haftada 1 kullan en fazla.
Renk olarak da 8.11 ya 9.11 oneririm

Teşekkür ederim bazen bende diyorum acaba bal renkleri dahamı güzel sarı beni açmazmı diye düşünüyorum ama işte içğmde hep bi ukte kalcak illa bi denemem lazım :rapci::KK48::KK8:
Belki de sarisin olmussundur simdiye :halay:merak ettim foto atar misin sacindan

Back
X