Saç Rengi ve Saç Boyama sarışın olmam isteğim gene depreşti

Heytttt be

Vız gelir tırıs gidersiniz
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
43.730
116.261
798
selam kızlar.en son 1 sene önce saçıma dipten krepe balyaj yaptırdım.şimdi tekrar istiyorum yaptırmak ama hem guvenılır bir kuaför isıyorum hiç turunculuk bırakmayacak saçta ve yakmayacak bebek sarısı tonunu tutturacak hem de fiyatta üst sınırım 350 tl olacak.saçım göğüs hizamda ince telli az bir saç.kumral ana sacım .ankara da Çayyolu yaşanment Batıkent civarı var mı kuaför bildiğiniz. şimdiden tesekkurler

şu an saçlarımın yarısı balyajlı kalan üst kısmı da 7.1 küllü kumrala boyalı beyazlarımdan dolayı

selam kızlar.en son 1 sene önce saçıma dipten krepe balyaj yaptırdım.şimdi tekrar istiyorum yaptırmak ama hem guvenılır bir kuaför isıyorum hiç turunculuk bırakmayacak saçta ve yakmayacak bebek sarısı tonunu tutturacak hem de fiyatta üst sınırım 350 tl olacak.saçım göğüs hizamda ince telli az bir saç.kumral ana sacım .ankara da Çayyolu yaşanment Batıkent civarı var mı kuaför bildiğiniz. şimdiden tesekkurler
Arcadium arkasında barbizon var. Ama birwz tuzlu olur galiba...
bir de bi arkadaşım yenimahallede bir kıaföre yaptırdı. Zafer durmaz difference mıydı neydi, gerçekten güzel yapmıştı.

Arcadium arkasında barbizon var. Ama birwz tuzlu olur galiba...
bir de bi arkadaşım yenimahallede bir kıaföre yaptırdı. Zafer durmaz difference mıydı neydi, gerçekten güzel yapmıştı.
arcadıum civarı pahalı olur ama.arcadıumdaki dia kuaför öyleydi mesela.ben so balyajımı gordıon tony guy a yaptırdım 250 tl ye ama turunculuklar kalmıştı fazla begenmemıştım.mor şampuanla zor duzeltmıştım

Back
X