Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarışınlar yardımm.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

immanuelkant

Antepli:))
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
758
525
138
hanımlar sürekli dip boya ile yıpranan-kuruyan saçlarınız için ne yapıyorsunuz? maske, serum vs. kullanıp memnun kaldıklarınızı yazar mısınız? ılık zeytin yağı sürüyorum uçlarına bazen ama yetersiz gelebilir bu sanırım.

saç uçları için onarıcı bir şey olduğuna hiç inanmıyorum ama koruyucu olarak morfose'un siyah şişeli bir serumu var çeşitli bloglarda övgüyle bahsediliyor fiyatı da uygun onun dışında saç dipleri ve boyları bence uçlara göre daha kurtarılabilir dax supergro'nun faydasını gördüm bir araştır istersen:)

ben haftada bi badem yağıyla hindistan cevizi yağını sürüp bekletiyorum yıkıyorum uçları için avonun argan yağlı serumunu aldım yumuşatıyo ama şöyle güzelce bakım yapan maske arayışındayım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neler yapmıyorumkii bu yanık saçlarıma :ilk olarak kuru ve yıpranmış saçlar için iyi bir şampuanla yıkıyorum mutlaka saç kremi kullanıyorum .aslında saç maskesi kullanıyorum krem gibi uyguluyorum.daha sonraa loreal komple 5 sıvı saç kremi ,wella nın çift fazlı ısı koruyucu fön ya da düzleştirici için şart,down under saç serumu nu sürüyorum kurutup lorealin mucizevi yağını sürüyorum bu yağı gün içinde de kullandığım oluyor.hafta bir de susam yağı tatlı badem yağı jojoba çörekotu sürüp biraz ısı veriyorum iyice nüfus etsin diye ..iki hafta bir wellanın pro serisinin balsamini sürüp bekletiyorum .şimdi yeni gıovannı n saç uçları için bakım kürünü kullanıyorum veee saçlarım anca kendine geliyor..fazla ısıya maruz kalmasıda saçlarım için çok kötü olmasına sebep ama bu pek mümkün olmuyor..aklıma bunlar geldi başka tarif ve uyguladığı ürünler olanları merakla okuyacağım :1:

Canm forumda yeni baslik actim bu konudada sana yardimci olacak diye umuyorum bende sarisinim cunki :) tekrar upuzun yazmak guc geldi burayada.ordan okuyup uygulayabilirsin memnun kalip tesekkur edeceksin :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende sarışınım ve bu dert çok fena.saçlarım çok sert ve cansız duruyor sürekli boyamaktan aşırı halde yıprandılar. ama zeytinyağı bal karışımı yapıp sürmekte faydalı oluyor deneyebılırsınız :3:

Sarışınlığı bırakmama az kaldı ama öncelikle öncelikle ben saçları acaip kurutan ve içten içe yiyen röfleyi bıraktım, çünkü canlı ve gür saçlarım paçozlaşmaya ardından da zayıflamaya başladı . ben kendi aldığım kutu boya ile uzun bi süredir boyuyordum böylece saçım kendine geldi , uzunluğunu korudum ve daha sağlıklı göründü. Tabii ki fön, saç yaptırma gibi şeylerden uzak durdum .uçlarından düzenli kendim kestim, biberiye yağı bazen sirke gibi dğeişik şeyler denedim zaman zaman saçları parlatıo ve toparlıo ...

Ben yeni sarisinlardanim bu konu ile yeni bir konu acmistim bugun hemde orayada bakabilirsiniz :-) uzun uzun yazamadim tekrar usendim sanirim :-)

hanımlar sürekli dip boya ile yıpranan-kuruyan saçlarınız için ne yapıyorsunuz? maske, serum vs. kullanıp memnun kaldıklarınızı yazar mısınız? ılık zeytin yağı sürüyorum uçlarına bazen ama yetersiz gelebilir bu sanırım.

Benim saçım boyalı değil ama senin için önerilerim var. öncelikle saç uçlarından 4-5 cm kadar aldır. daha sonra bitkisel yağ karışımlarından oluşan bir yağ şişesi al aktardan. saçına kullanacağın kadarını al ve ısıt. saçlarına sürdükten sonra havluya sar 1 saat bekle ve yıka.

Kiriklarinizi aldirin ve 3 5 ayda bir keratin bakim yaptirin inanilmaz iyi geliyor ayrica kerastase elixir ultime sari serumdan daha rtkili bi serum gormedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence kesinlikle kendimi kandırmayalım o yanmış kuru kırık uçlar kesinlikle hiçbir mucize ile düzelmez yok öyle birşey :S en fazla bir dünya pahalı sampuan saç kremi serum krem bişeyler sürerek daha güzel görünmesini sağlıyabilirsiniz doğal bakımla geçicek birşey değil.Ama benim tavsiyem ki ben öyle yapıyorum saçlarınızın diplerini uzatmaya yönelik maske yaparsanız saçlarınızı uzatırsınız sonra o kuru uçları kestirirsiniz :) böyle daha sağlıklı saçlar olur

Back
X