Sarkık bir göbek ve fazla kilolar ile başbaşayım

Umudumtukendi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
41
51
8
Merhaba
9 aylık hamileliğim boyunca okadar güzel geçmiştiki oysa... moreller çok güzeldi ve iştahlı bir şekilde yedim herşeyi olduk artı 30 kg...
dedimki amaaan hepmi hamile kalıyorum şimdi yemiceğimde nezMan yicegim...
herneysee 9 ayın sonuna geldik doğum anı çattı... okadar zor bi doğum olduki hemşire üzerime bindi karnımdan bastı ve ittirdi ölüyorum sandım... en sonunda doktorum bebeğimi vacuum pompasıyla çekti adeta kabus gibiydi...neyseki bir vajinismus hastası olarak normal doğum yaptım... çok mutluydum... doğum dan hemen sonra okadar çok gelen olduki bi yandan bebeğim çok huysuzdu emziriyodum ve iyi ememiyordu... bizm milletimizi bilirsiniz herşeyi en çok onlar bilirr ve karışmayı çok severler neymiş nebiçim bebek hep aglıyor, sütün yeterli değiş vs vs...
Bi yandan lohusayım doğum yapalı 2 gün olmuş.. bi bırakın...
bi yandan kilolar bi yandan aglayan bi bebek ve tecrubesiz bir yeni anne...
3 ay emzirdim bebeğimi ve yeni bıraktım tamamen sadece mama veriyorum... çok istedim uzun emzirmeyi ama stresten sütüm fazla gelmedi malesef
şuanda halen fazla kilolarım var yapıştı gitmiyor okadar kötüyümki...
Depresyonami giriyorum aceba... eski günlerimi özlüyorum.. zayıf halimi... istediğimi giyerken... eşime bile soyunmaktan çekiniyorum.., kapıda yürümekten, giyinmekten adeta nefret ediyorum
Sarkık bir göbek ve oldukca fazla bir kilolar ile başbaşa kaldık....
Yardım edin.., lütfen

Canım ben de 40 gün önce doğum yaptım. 22 kilo aldım. İlk doğumumdu sancım vardı ama suni sancı verdiler çok kötüydü. Bağırmaktan sesim kısılmış. Epidural yapıldı. Doğumda pek hissetmedim ama psikolojim bozuldu. Zaten depresyon tedavisi oldum uzum süre. Hamilelikte de vardı depresyon. İntiharı bile düşündüm. Vücudum benim de çok kötü 10 kilo fazlam var hatta 15. Hamile kalmadan önce de kilo almıştım. Göbek şiş ve gevşek kalçalar kocaman ve çatlak dolu. Çok mutsuzum. Eşim niye mutlu değilsin diyip.duruyor hiç anlamıyor beni. Bebek sürekli ilgi ve bakım istiyo annemler gidecek tek başıma nasıl bakıcam. Kendime hiç vakit ayıramıyorum. Kilolar duruyor. Eşim beğenmiyor beni 60 kilo iken zayıfla diyordu hamile kalmadan şimdi 71 kiloyum. Nasıl zayıflatır bilmiyorum. Zaten vücudum çok bozuldu.. Of ya doğum yapmasaydım keşke diyorum bazen.

ayni kendimi okudum suan.., benim esimde ben 60 kilo iken zayifla deyip duruyodu suan bende 70 kg um... gitmiyor resmen yapisti...
Ve surekli mutsuZum seninde dedign gbi... aglamakli ... mutsuz giydigm hicbirsey yakismiyor adeta okadar mutsuzumki.... instagram sayfalarinda o mukemmel vucutlu kizlara bakip dua ediyorum okadar kotuyum yani.... google da zayiflama duasi ariyorum felan o bicim gulermisin aglarmisinn
Bebekte surekli bakim bekliyor.. biyere gitmek istesem yarim saat cocugu hazirliyorum kendim hazirlaniym derken disari cikma hevesim gidiyor...

Doğum sonrası depresyon galiba bizimki. Eşim artık bişey demiyor dese ağlarım biliyor. Geçecek bir şekilde ama nasıl bilmiyorum. 41 gün oldu 71 kilodan aşağı inmiyor. Dediğin gibi dışarı çıkamıyoruz. Üst baş darmadağın. Uykusuzluk yorgunluk. Kendime vakit ayıramıyorum. Keşke çok zengin olaydık bakıcılığı hizmetçiler. Onların işi kolay tabi. Hep kendilerine bakıyorlar

Merhaba nasılsın diye merak ettim. Ne kadar oldu doğum yapalı. Benim 44 gün oldu. Hala 71 kiloyum. :-(

Ay daha 44 gün olmuş ne bu telaş. .. demiyorum bende öyleydim. Sağlıksız şeyler yemezseniz gidiyor kilolar. Uzun sürüyor ama o süreci bebekle uğraşmaktan pek farketmiyorsunuz. Dur olsun diye kalorili şeylere yuklenmezseniz gidecek o kilolar. Panik yok

Doğum sonrası vücudumu görünce çok üzüldüm. Çok uykusuz ve yorgunum. Yürüyüş yaptım.az her yerim ağrıyor. Özel bölgem de ağrıyor. Cinsel hayat bitti. Denedik ağrı oluyor ayrıca özel bölgelerim ağrıyor. Geçecek elbette ama hayatımın değişmesine adapte olamadım. Bebeğimle ilgilenmek zayıflatmaz diye düşünüyorum. Yorucu ama zayıflacı değil bence. Hareketsizlikten kilo vermek zo

2 sene diyorlar vücudun tam toparlanması için. Eşinizin anlayışlı olması gerekiyor. Dedigim gibi çok aceleci davranıyorsunuz. Sağlıklı beslenirken kilo verilir. O bebek hep öyle kütük gibi yatıp kalmayacak. Bir kac aya dönecek , emeklicek , gezmek isticek... tüm bunlarla verilir o kilo. Ha tabi "bi kere hamileyim canım istediğinde yemeliyim, emziriyorum gonlumce yemeliyim " düşüncesiyle abanilirsa yemeye değil kilo Vermek alırsın bile. Benim söylediğim sağlıklı beslenme durumunda geçerli olan şeyler.

Canım kilo yapacak birşey yemiyorum. Hamilelikte de aşırı yemedim ama vucut kilo yaptı. Hareket etmedim son üç ay. Yaşım 32 ister istemez vucut daha az yakıyor. Yorgunluk biraz geçsin yürüyüş yapıcam. Yediklerime dikkat ediyorum ilgin için desteğin için çok teşekkür ederim.

Tadını çıkarın
Daha yeni annelersiniz siz
Yorgunsunuz doğal olarak
Zamana yayın acele de etmeyin kendinize eziyette etmeyin

Arkadaşlar halinize şükredin. Kucağınıza bebeğinizi almışsınız. Hamile kalamayanlar forumlarını okuyun 40. Deneme 45. Deneme 3 yıl oldu 5 yıl oldu dua edin hamileyimdir yorumlarını okuyun. Çoğu insanın hayalini yaşıyorsunuz şuan. Kilo uğraşınca giderde çocuk olmazsa uğraşsan bile işe yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…