Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bebeğim 5 aylık oldu.hiç mama vermedim sürekli emzirdim ve emziriyorum.doğumdan önce dimdik olan göğüslerim şu an sarkmış durumda.ameliyatsız çözüm var mı, aynı problem siz de de var mı?
arkadaşlar bebeğim 5 aylık oldu.hiç mama vermedim sürekli emzirdim ve emziriyorum.doğumdan önce dimdik olan göğüslerim şu an sarkmış durumda.ameliyatsız çözüm var mı, aynı problem siz de de var mı?
evet canım malesef emzirince göğüsler değişiyor sporun faydası olur herhalde dene istersen. benim bir tavsiyem olacak göğüslerini kendi haline bırakma yani südyensiz dolaşma penye südyenleride tavsiye etmem (penyeler sağlık açısında iyi ama) yer çekimiyle lifler daha fazla gevşiyormuş
Canım benim oğlum 28 aylık 2 yaşına kadar emzirdim şimdi yavaş yavaş toparlandıklarını görüyorum eskisi gibi olur mu bilmiyorum ama bir ara çok kötüydü gerçekten. Balenli sütyen kullanıyorum emzirirken rahat emzirme sütyeni tercih etmiştim hata yapmışım.