sarkık içi boşalmış üstüne bide buruşuk göğüsler

berrom

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
13
0
16
Ankara
arkadaşlar 5 yıl önce doğum yaptım 85 90 arası sütyen takıyordum 2 yıl emzirdim çok sütüm vardı. tabi ilk zamanlarda göğüslerimin biri büyük biri küçük olduğunu farkettim öylede kaldı emzirme bittikten sonrada..şimdide bi felaket içi boşalmış pörsümüş buda yetmemiş gibi bide yaşlı babanneler gibi buruş buruş oldu göğüslerim ben baya kiloda verdim onunda etkisi olmuş:( ameliyat olmak istemiyorum kendimden utanıyorum resmen :(
eşimden ayrıldım tekrar evlensem beni böyle kim kabul eder :(( heryer çatlak artık onlar geçtim şu gögüğlere bi çare yokmu:(

arkadaşlar 5 yıl önce doğum yaptım 85 90 arası sütyen takıyordum 2 yıl emzirdim çok sütüm vardı. Tabi ilk zamanlarda göğüslerimin biri büyük biri küçük olduğunu farkettim öylede kaldı emzirme bittikten sonrada..şimdide bi felaket içi boşalmış pörsümüş buda yetmemiş gibi bide yaşlı babanneler gibi buruş buruş oldu göğüslerim ben baya kiloda verdim onunda etkisi olmuş:( ameliyat olmak istemiyorum kendimden utanıyorum resmen :(
eşimden ayrıldım tekrar evlensem beni böyle kim kabul eder :(( heryer çatlak artık onlar geçtim şu gögüğlere bi çare yokmu:(

eczanelerde satılan toparlayıcı kremler işe yarıyor dene bi...

Back