facebookta 500.000 küsür beğeneni olan HAYVAN SEVERLER adlı sayfaya bir göz atın.
orada bir mail adresi var. o adrese durumunuzu açıklayıp bebişlerin fotolarını da ekleyin.
yuvalandırma ilanı hazırlasınlar.
umarım güzel yuvalara kavuşurlar.
Merhabalar bayanlar , ne yapacağımı iyice şaşırdım size danışıyım belki bir fikir çıkar. 1,5 ay önce anneleri açlıktan ölmüş kendileride ölmek üzere olan 3 tane pisiciğin haberini aldım.Annelerinin cesedi başında yatıyorlarmış hemen gidip aldım.Bir kaç günlüklerdi daha. Çocuğum gibi biberonla besledim,tuvaletlerini yaptırdım,gazlarını çıkarttım ve şimdi 1,5 aylık tosunlar oldu her biri :) Evde zaten bir kedim var ama birini daha meleğim yapmaya karar verdim. Ama diğer ikisi için endişeleniyorum. Her yere ilan verdim Konya'da hayvan sever kalmamış. Konya barınağının durumu belli zaten hayvancağızlar açlıktan birbirine giriyor. Apartmanın bahçesine koyıyım desem daha sokak hayvanları için koyduğum suyu şikayet eden insanlar var iyice olay cıkartırlar ve buralarda köpek çok fazla. Bizimle evde yaşamalarını annem de bende çok istiyoruz ama 4 kediye bakıcak maddi gücümüz yok. Tıkandım kaldım Allah aşkına bi fikir verin napmalıyım
Destek olduğun için çoooook teşekkür ederim canım benim ya öyle iyi geldi kicanım şu linkteki numarayı bi ara istersen, şuan içn pasif ilan diyor ama belli olmaz bence çünkü telefon numarasını kaldırmamış henüz kişi.
aramakta yarar var diyorum.....
Konya Selçukluda kedicikler Kedi ilanları Selçuklu İlan
gerçi sen hala çevrimdışısın şuan:)))))
neyse gelince okursun.....
ya şu pisiciklere yuva bulsak çok mutlu olacağım:))))
barınağa vermeyi bencede hiç düşünme, barınağa vereceğine sokağa sal daha iyi bence.
yazık ama sokağada salma((( sokakta yine sıkıntı yaşıcaklar bence.... bulunur mutlaka bi yuva.....
biz senle el ele verelim, bulalım onlara bir yuva
Destek olduğun için çoooook teşekkür ederim canım benim ya öyle iyi geldi kiBirine bugun bi yuva buldum sayılır ama hala kesin değil çünkü daha öncede bi kaç kişi çıktı nete verdiğim ilanlardan dolayı ama sonra vazgeçtiler onun için kesin diyemiyorum. Biri zaten benimle yaşıcak diğerinede Allah kerim artık :31
Diğerinide ben almak isterdim mümkün değil sanırsam :/
Destek olduğun için çoooook teşekkür ederim canım benim ya öyle iyi geldi kiBirine bugun bi yuva buldum sayılır ama hala kesin değil çünkü daha öncede bi kaç kişi çıktı nete verdiğim ilanlardan dolayı ama sonra vazgeçtiler onun için kesin diyemiyorum. Biri zaten benimle yaşıcak diğerinede Allah kerim artık
Prensesin durumu yarın belli olucak haber ederim canım sana yineKendini bilip böyle bi sorumluluğu alamam diyebilmen harika bişey çoğu kişi alıp sonradan farkına varıp atıyo sokaklara İnşallah herşeyi toparlayıp minik bi dost sahibi olursun bir gün sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?