Şaşırdım Kaldım Lütfen Yardım/Minik pisiler yuva arıyor..

Luthian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
154
10
33
Konya
Merhabalar bayanlar , ne yapacağımı iyice şaşırdım size danışıyım belki bir fikir çıkar. 1,5 ay önce anneleri açlıktan ölmüş kendileride ölmek üzere olan 3 tane pisiciğin haberini aldım.Annelerinin cesedi başında yatıyorlarmış hemen gidip aldım.Bir kaç günlüklerdi daha. Çocuğum gibi biberonla besledim,tuvaletlerini yaptırdım,gazlarını çıkarttım ve şimdi 1,5 aylık tosunlar oldu her biri :) Evde zaten bir kedim var ama birini daha meleğim yapmaya karar verdim. Ama diğer ikisi için endişeleniyorum. Her yere ilan verdim Konya'da hayvan sever kalmamış. Konya barınağının durumu belli zaten hayvancağızlar açlıktan birbirine giriyor. Apartmanın bahçesine koyıyım desem daha sokak hayvanları için koyduğum suyu şikayet eden insanlar var iyice olay cıkartırlar ve buralarda köpek çok fazla. Bizimle evde yaşamalarını annem de bende çok istiyoruz ama 4 kediye bakıcak maddi gücümüz yok. Tıkandım kaldım Allah aşkına bi fikir verin napmalıyım

Merhaba bu davranısınız beni çokçok mutlu etti. Pet nakıl aracılıgıyla ıstanbul izmir gibi buyuk sehırlere yuvalandırmayı deneyin istersenız.Nakil ücretini ödeyecek durumunuz yoksada ilanda belırtın belkı ordan oraya gıden bırısı yada yuvalanmak ısteyen karşılayabılır.Ufak ıhtımaller evet ama degerlendırmek gereklı sanırım.. Konyada kedılerın sıklıkla yasadıgı bir mahalle semt falan bılıyorsanız orlarada bırakabılırsınız. Sonucta her bırıne bakacak ımkanımız gucumuz yok ama bir anda salıverırsenız sersemlerler sokaga alıstıra alıstıra bıde arabalardan kacmayı ögrenene kdr yaklasık 4 5 aylık olana kadar bakıp saladabılırsınız.Gönul ister sıcacık yuvaları olsun.

Cevap için çoook teşekkürler. Şu an o kadar minikler ki tahmin edebiliyosunuzdur evde bile üstlerine basarım diye korkuyorum 4-5 aylık olana kadar beklemek en mantıklısı. Kedilerin yaşadığı bi sokak düşünüyorum düşünüyorum ama aklıma gelmiyo her yer beton yığını,arabalar biliyosunuz artık şehirlerin durumunu ama bi araştırıyım tekrardan çok teşekkür ederim :)

facebookta 500.000 küsür beğeneni olan HAYVAN SEVERLER adlı sayfaya bir göz atın.

orada bir mail adresi var. o adrese durumunuzu açıklayıp bebişlerin fotolarını da ekleyin.

yuvalandırma ilanı hazırlasınlar.

umarım güzel yuvalara kavuşurlar.

Orayı da gönderdim ama ses yok hala inşallah çıkar birşeyler :26:

Konu içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı..

canım benim konyada olduğunuza sevindim:)
aynı şehirdeyiz....
size özelden mesaj yazacağım, mutlaka onlara bi yuva buluruz inşaallah....
belki bende birini alırım bahçeye, ama belki önce bi düşünmem lazım sorumluluğunu alıp alamayacağım konusunda....
sendende bu kadar emeğin için Allah razı olsun inşaallah canım, gerçekten bence bu kadar bi kedi yavrularına bakmak her baba yiğidin harcı değildir bence.....

canım şu linkteki numarayı bi ara istersen, şuan içn pasif ilan diyor ama belli olmaz bence çünkü telefon numarasını kaldırmamış henüz kişi.
aramakta yarar var diyorum.....
Konya Selçukluda kedicikler Kedi ilanları Selçuklu İlan

gerçi sen hala çevrimdışısın şuan:)))))
neyse gelince okursun.....

ya şu pisiciklere yuva bulsak çok mutlu olacağım:))))

barınağa vermeyi bencede hiç düşünme, barınağa vereceğine sokağa sal daha iyi bence.
yazık ama sokağada salma((( sokakta yine sıkıntı yaşıcaklar bence.... bulunur mutlaka bi yuva.....
biz senle el ele verelim, bulalım onlara bir yuva

Destek olduğun için çoooook teşekkür ederim canım benim ya öyle iyi geldi ki Birine bugun bi yuva buldum sayılır ama hala kesin değil çünkü daha öncede bi kaç kişi çıktı nete verdiğim ilanlardan dolayı ama sonra vazgeçtiler onun için kesin diyemiyorum. Biri zaten benimle yaşıcak diğerinede Allah kerim artık

Niye mümkün olmasın ki 3 yavru var zaten prenses,yoğurt,aslan jr :) Aslan Jr benimle kalıcak,Prenses yarın yeni yuvasına gidiyo Yoğurt mazlum kaldı :44:

rica ederim canım.....
yavruyu sahiplenen yavruyu senden gelip alıp gidene kadar kesin gözüyle bakmamak gerek bencede canım....
bulunur inşaallah canım hepsine yuva, rabbim hepsinin kısmetini ayarlıyo veriyo......
bizim kedimizin bi zamanlar 5yavrusu vardı, hepsini 2aylığa kadar büyüttük evde, sonra diyorduk bunlara ayrı ayrı evleri nasıl bulucaz diye, ama hepsinin zamanı gelince yuvası bulundu daha 2aylıkken.....
bunlarda gider inşaallah.....

ben yavruları verdikten sonra arkasını hiç aramadım bi daha, ne telefonla ne başka bi şekilde, neden dersen; yarın birgün üzüldüklerini duymak beni çok üzerdi oyüzden, verirken güvendiğime verdim sonrasınıda rabbime emanet ettim ve bi daha aramadım üzülmemek için......
nihayetinde başka yapcak bişeyimde yok diye düşündüm.

gelişmeleri yine buradan paylaş olurmu?
şuanlık yuva bulan kesin gittiğinde? diğeri kesin gittiğinde ve vs canım??

canım bende yavrunun birini alıp almamak konusunda düşündüm bugün iyice; şuan için sorumluluğunu alamam diye karar verdim, yoksa birini seve seve alırdım gerçekten........
şuan sorumluluğu açısından beynimde kesin bi karara varamadığım için sahiplenemicem malesef yavrunun birini
neyse sağlık olsun değilmi, yoksa kediyi çok seven biriyimdir ben......
imkanım olsa 3kedi bile alırım şahsen...... bu kadar çok seviyorum yani kedileri......

Prensesin durumu yarın belli olucak haber ederim canım sana yine Kendini bilip böyle bi sorumluluğu alamam diyebilmen harika bişey çoğu kişi alıp sonradan farkına varıp atıyo sokaklara İnşallah herşeyi toparlayıp minik bi dost sahibi olursun bir gün sende

Benim gibi uyumayan birini bulduum. :)

yavrular ne oldu???
hala duruyolarmı?
ramazan ve bayram koşturmamdan sana bi mesaj atamadım.....
hala duruyorlarsa sana bi veterinerin numarasını veriyim özelden belki ordan bişey çıkar.....
bi cevap bekliyorum senden.
ki inşaallah bulmuştur bile ikiside yuvalarını inşaallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…