Sasirip kaldim

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
116
Almanya
Arkadaslar ben bazen okuyorum yada duyuyorum cinsel iliskiden sonra bazilari agri hissediyormus bir kac gün yürüyebiliyo ne de oturabiliyormus bunlar gercekden dogru mu yada insanlari sasirtmak aldatmak korkutmak icin söylenenler mi. Dügünüme 2 ay kaldi ve ben tam sakinlesdim derken böyle seyler okudummu yad duydummu korku buluyor beni. Bir de su morartma isi var, ne morarmasi, insanin iliskide niye vücudu morarsin, belkide bana cahilsin diyeceksiniz ama bu cinsellik konusunda gercekden cok bilgisizim, ve sizinle paylasmak istedim lütfen bana anlatin. Bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip arkadaslar agrilar dogru mu ve morartilar neyin nesi???

canım benim inan o yorumlar abartılı ve yüzdesi çok azdır
morarmada inan %1 dir
sevdiğinle birlikte olacağın o özel günü böyle düşünerek mahvetme
a.s.

ya ne bilim burda bazi arkadaslar da diyorlar, orami burami morarti diye ama utancimdan soramiyordum hani bilgisizligime gülerler diye, ama bir emmekden insanin morarirmi ya sasirdim
evet bir arkadasimiz konu acdi hele onu okudum korkudan aglama durumuna geldim, cok kötü oldum inanin

zilanur
korkunu anlayabilmiş değilim,korkmana hiç gerek yok evleneceğin erkeğe güven ona korkularını anlat sana yardımcı olmasını iste ve keyfini çıkar.

arkadasim konusduk bu konuyu diyor ben cok dikkat edecegim yavas olacagim isde konusduk ama böyle anlatiyorlar yada okuyorum isde acisindan yürüyemiyorsun oturamiyorsun morarmalar oluyor falan o yüzden korku basdi

zilanur
korkunu anlayabilmiş değilim,korkmana hiç gerek yok evleneceğin erkeğe güven ona korkularını anlat sana yardımcı olmasını iste ve keyfini çıkar.

korkmana gerek olmadığı gibi ilk gece cinsel birleşmeyi gerçekleştirmeniz gerekmiyor birbirinize yakınlaşın
ne bileyim sarılarak uyuyun daha sonra hazır olunca herşey inan ki daha tatlı olur...

bence sevdigin adama guveniyorsan ve seviyorsan kendi kasmayip ona kendini birakirsan sakin olup guzel dusunursen hic bi sey olmaz
beni de korkuttular onlarin yuzunden basima gelmeyen kalmadi
ama hic onlarin dedigi gibi bi aci da soz konusu degil
bak hala burdayiz hepimiz demek ki acimiyor

cnm korkacak bişi yok inan
bak benim acımıştı,ama herşey karşımda sevdiğim insanla benim kontrolümdeydi
yani onu durdurmakta,devam ettirmekte benim bir lafıma bakıyordu sonuçta
yoksa seni yataga baglayıp zorla yapıyor değiller ki!
sevdiğin insanla karşılıklı konuşarak anlaşarak birlikte oluyorsun
çoğu zaman bu acı kızlık zarının yırtılma acısı da olmuyor
vajinanın daha dar olmasından kaynaklanıyor
birkaç birliktelikten sonra kan gelmişti benden
yani zarla alakalı değil,böyle birşeye alışkın olmamakla alakalı
ama zamanla alışılıyor ve geçiyor cnma.s.
(

Canım korkmuş olmak için korkma.Bırak kim ne söylerse söylesin.Şahsen ben gözümle görmediğim bişeye inanmam.Sende bu duyguyu yaşamadan söylenenlere inanma.Yersiz bir korkuya kapılıp en güzel gününü zehir etme.Ben bekarım ama arkadaşlarımın çoğu evli.Bazen anlatırlar şöyle oldu böyle oldu diye.Sallar geçerim.Herkesin bünyesi aynı olmadığı gibi karşısındaki insanda aynı değil.
GORKMUYOM İŞTE BAĞAANEEEE :dilcikar:

haklisiniz ama insanin elinde olmuyor bu korku yani bir kere daha ben bir topic acmisdim ilk geceden korkuyorum diye ama bu agrilar hani yürüyemezsin oturamazsin bir de morluklar üzerine eklenince tamam ben korkudan uyuyamaz hale geldim:(

ilk tecrübesinden sonra yürüyememiş biri var mıdır acaba yaa :) ne biçim korkutuyolar anlamak mümkün diil.. takma sakın öle şeyleri kafana, küsel bişey sonuçta.. e bi parça acir ama hiç önemli diil.. sen rahat ol, başkalarının yazdıklarını dinleme bizi dinle :)

ya benim bir sinif arkadasim vardi iki sene oldu evleneli bana demisdi ki ilkinde öyle oldu ki kac gün oturamamis ya ne bilim inanayimmi sasirip kaliyorum böyle seyler duyunca bir de simdi 2 ay sonra dügünüm var herkes bir seyler anlatiyor kafam karisiyor

canım zilanur seni en iyi ben anlayabilirim çünkü benimde 20 gün snra düğünüm varsırnaşık şey
evet ilk başta bende korkuyodum ama şimdi korku yerini heycana bıraktı kimsenin dediğini kafana takma işin tadını çıkar heycanını yaşa mutlulugunu yaşaa nie kafanı böle şeylerle bulandırıyorsun boşverr herşeyi oluruna bırakkkkkkk BEN ŞİMDİ DİYORUM BİRAN ÖNCE DÜĞÜNÜM OLSU SABIRSIZLANIYORUM:dance:sırnaşık şey :teytey:sırnaşık şey :roflol: :sm_cool: SEN ANLADİN BENİ :sm_cool:

ya benim bir sinif arkadasim vardi iki sene oldu evleneli bana demisdi ki ilkinde öyle oldu ki kac gün oturamamis ya ne bilim inanayimmi sasirip kaliyorum böyle seyler duyunca bir de simdi 2 ay sonra dügünüm var herkes bir seyler anlatiyor kafam karisiyor

bazı insanlar abartmayı severler biraz, bilirsin.. o arkadaşın da öle olmuş :)
küsel şeyler düşün, inan bana o kadar kötü olmicak..

mutluluklar..

heycanı doya doya yaşa hayattında birkez olur bu.hem böle düşün bukadar kötü bişi olsa onca insan nie evlensin deil mi canım yaaa.demek senin düşündüğün kadar deil

:)) Kusura bakma canim ama bacagini bir yere carpsan morarir kolunu dersen ayni yani dene bir istersen kolunu hafif em bakalim ne hale gelio:) ama bazende cilde bagli olabilir kiminin kizarmaz bile kiminin öpüsürken morarir yani bunda korkucak ne var
Sen Korkuyu birak bak dügününe az kalmis rahatla Güzel günlerini doya doya yasa
Sevgiler

evet doya doya bende yasamak istiyorum ama o an basima gelince aglamakdan kendimi kasmakdan cok korkuyorum:(

Back
X