• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaşkın kararsız çaresiz mutsuz...

ne kadar saçma bişey bu ya benimde kuzenlerim var amcamın çocukları yeri geldiğindekol kola da gezeriz elele de ne benim hayatımdaki erkek nede onun hayatındaki kız karışamaz birgün onlar giderse biz yine yanyana olacağız ki hiç bu güne kadar böyle bi tepki almadık ikimizde sevgililerimizden
saçlmalık dert görmemişsin sen
kızın yanlışını görürsün dersin tamam bunun bunda gözü var olur görüşmezler şu kuzen yeğen nasıl kıskanılır yada insanlar kardeş yarısı olduğu insana nasıl o gözle bakar

siz yokken kuzeni vardı bunu unutmayın...bence hata erkek arkaaşınızda gereksiz ve çoook abartı olduğunu düşündüğüm kuzeni ile görüşmeme isteğinizi kabul etmemeliydi....ben olsam öyle yapardım en azından....

oldu olacak dişi sinekleri de uzaklaştırın etrafından...ve ayrıca kuzenler birbirini arar...(genelllikle)

televizyon ve gerçek hayatı birbirinden ayıramamak ne hale getirdi ilişkileri....

bence de çok abartıyorsunuz boşuna huzurunuz bozuluyor ve sevgilinizi bunaltıyorsunuz
kuzeniymiş yani tabi arar sorar bi de arada 8 yaş var yapmayın lütfen
merak ettim o da sizin kendi kuzenlerinizle görüşmenize müsade etmiyor mu?bilmiyorumkismile

Arkadaşım kusura bakmada bu düşüncelerin bana çok saçma geldi.Bazı arkadaşların dediği gibi ilişki yaşasa ayrılsa önceden anlayacağımda bu durum ne şimdi? Ayrıca da kız 8 yaş büyük kaldı ki büyük olmasın bu ne kıskançlık nasıl bi duygu kusura bakma da anlayamadım.Kuzen yani bu ya dayının amcanın ya da halanın kızı farzet.Sen durup dururken niye böyle düşündün hiçbir sebep yokken üstelik ortada anlayamadım.Çocuğun şifresi bile var üstelik sende.Sanırım dertsiz başınıza sıkıntıdan iş arıyorsunuz.Belki çok sert bi dil oldu yazdıklarım öyleyse kusura bakma ama kendimi senin ya da arkadaşının yerine koyuyorumda bana çok saçma geliyor.

yorumun için teşekkür ederim...
herkesin üslubu sert alsanaalsanasmile
sorun değil göze alarak açtım konuyu zaten
benimle hem fikir olan olabilir olmaya bilir saygı duyarım...

etrafında kıskandığım tek kız o zaten başkasında kıskançlık hissetmiyorum tuhaf bi his..sanki dürtüyorlar onu kıskan onu kıskan diye...:2:

psikolojim mi bozuldu 6.his mi saçmalıyor muyum anlamadım zaten...yerimseniben

bahsettigin kisi erkek arkadasinın kuzeni farkında mısın?
buna da mı mudahele ediyorsunuz artık?
akrabalariyla arasına giriyorsunuz yok yere hemde..
bana erkek arkadasım diyecek böyle bir şeyi....ooof of oof ne kıyamet koparirdim..
ailesiyle arasına girmeye ne hakkınız var?
helal olsun erkek arkadaşına sabirli,anlayisli cocukmus..ses çıkarmamış..

müdahale ederim çünkü kız sevgilime niye senin arkadaş listende dişi kuş yok diye mesaj atmıştı...durduk yere olan bişi değil..rahatsız ediyo...görüşebilir normal bişi ama gözüme sokması normal gelmiyo açıkcası..
sabretmek zorunda değil üzerine çok gidiyo olabilirim ama ben ona neden dişi kuş diyo bu hanım dediğimde sen ona karışamazsın istediğini der kimseden de izin almak zorunda değil demişti...:sinifsinif: hesap da sormamıştım üstelik..niye diye sorduğumda bu cevabı aldım..başka birşeye kızıp benden çıkarmış acısını öyle dedi ama buyur aşkım sen beni istediğin kadar kıskan ona herşey serbest sinyalini de verdi...:çok üzgünüm:

bence de çok abartıyorsunuz boşuna huzurunuz bozuluyor ve sevgilinizi bunaltıyorsunuz
kuzeniymiş yani tabi arar sorar bi de arada 8 yaş var yapmayın lütfen
merak ettim o da sizin kendi kuzenlerinizle görüşmenize müsade etmiyor mu?bilmiyorumkismile

benim 21 tane kuzenim var beş tanesi kız içlerinden bi kız ile konuşuyorum sadece mesajla..
o ne diyo yine mi derdi neymiş nie sormuş nie aramış diye sorular soruyo..erkek kuzenlerime çok bozuluyo ama daha biri şimdiye kadar bana bişi demedi facede listede var bi kaç tanesi selam sabah yok mesafeliyiz küçüklükten beri zaten..guclubacismile

siz yokken kuzeni vardı bunu unutmayın...bence hata erkek arkaaşınızda gereksiz ve çoook abartı olduğunu düşündüğüm kuzeni ile görüşmeme isteğinizi kabul etmemeliydi....ben olsam öyle yapardım en azından....

oldu olacak dişi sinekleri de uzaklaştırın etrafından...ve ayrıca kuzenler birbirini arar...(genelllikle)

televizyon ve gerçek hayatı birbirinden ayıramamak ne hale getirdi ilişkileri....

alkisalkisalkis dişi sinekleri uzaklaştırma fikri fena değil aslında....kaydirigubbakcemile3
kıskanç biri değilim aslında normalde hiç kimseyi. kıskanmam...
birsürü bayan kuzeni var beraber denize gittiler fotolar çekildiler.. hiç kıskanma dürtüm olmadı.ama o kız bi başka yansıtıldı bana..senağlama

Back
X