saskinanne'nin diyet günlüğü... 66 kilodan 50 kiloya:)...

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.753
8.268
398
41
hayatını çokk kilo verip almayla uğraşarak geçirmiş biri olarak yeniden diyete başladım. geçen pazar başladığım diyetimde yaklaşık 2 haftada 2 kilo verdim şu an sütümü içerken yazıyorum bunları.
diyetisyen kontrolünde başladım diyete
sabah: kepekli ekmeğe tost yaptım yanında şekersiz çay
öğlen: 4 yk nohut yemeği, 2yk pilav ve 2 yk yoğurt
akşam: 60 gr kadar tavuk eti ve 1 bardak light cola götürdüm, yatmadan önce süt içiyorum ara öğünlerde kuru kayısı yedim bugün ayrıca da 2700 adım attım

merhabalar. tostun içine ne koyuyorsunuz. bende yarın tost yemeği düşünüyorum ama kaşar peynir yaglı oldugu için biraz tereddüt ediyorum

hayatını çokk kilo verip almayla uğraşarak geçirmiş biri olarak yeniden diyete başladım. geçen pazar başladığım diyetimde yaklaşık 2 haftada 2 kilo verdim şu an sütümü içerken yazıyorum bunları.
diyetisyen kontrolünde başladım diyete
sabah: kepekli ekmeğe tost yaptım yanında şekersiz çay
öğlen: 4 yk nohut yemeği, 2yk pilav ve 2 yk yoğurt
akşam: 60 gr kadar tavuk eti ve 1 bardak light cola götürdüm, yatmadan önce süt içiyorum ara öğünlerde kuru kayısı yedim bugün ayrıca da 2700 adım attım

merhaba canım günlüğün hayırlı olsun :)

66 kilodan 50 yemi düşmek istiyorsun? boyun şimdiki kilon ve yaşın nedir canım? başarılar diliyorum..

merhabalar. tostun içine ne koyuyorsunuz. bende yarın tost yemeği düşünüyorum ama kaşar peynir yaglı oldugu için biraz tereddüt ediyorum

canım ligth kaşar peynirler var ya onlardan aldım çok çok incecik bir dilim kesip koyuyorum, domates, biber de koyup yağsız basıyorum tost makinesinde

merhaba canım günlüğün hayırlı olsun :)

66 kilodan 50 yemi düşmek istiyorsun? boyun şimdiki kilon ve yaşın nedir canım? başarılar diliyorum..

evet canım 16 kilo hedefim inşaallah
boy:1.60
kilo:66.4(2 hafta önce 68.4 dü)

yarın tartı günüm :)))))))))

sevgili günlüğüm:)
sabah kahvaltı istemedi canım 1 fincan şakersiz kahve>48 kalori

öğle yemeği 3 köfte> 210kalori
1 dilim kepek ekmeği>30 kalori
yeşil biber

akşam
buğulama somon balığı>171 kalori
yağsız yeşil salata
1 dilim kepek ekmek>30 kalori

aralarda
1 elma>60 kal.
6 tane kuru kayısı> 108
1 bardak light süt>68 kal.

toplamda 725 kalori. daha yürüyüşe çıkmadım bakalım kaç adım atıcam

öncelikle kolay gelsin diyorum ;) bende 62 kiloyum hedefim 55 ama çok zorluyo sanki gitmiyo kilolar
akşam 7 den sonra bişey yemiyorum,ekmeğide kestim tatlı olayı yok haftada bir ancak 2 kilo gitti sadece.

öncelikle kolay gelsin diyorum ;) bende 62 kiloyum hedefim 55 ama çok zorluyo sanki gitmiyo kilolar
akşam 7 den sonra bişey yemiyorum,ekmeğide kestim tatlı olayı yok haftada bir ancak 2 kilo gitti sadece.

canım valla ben metebolizma hızlandırıcı bir çay var onu yaptım o çok fayda ediyor

Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su

Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır. Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında iyice ezilir ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.

Bu çay buzdolabında iki gün saklanabiliyor. Yemeklerden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde üç bardak soğuk olarak içiliyor.

Back
X