Şaşkınım Bende Hamileyim Çok Şükür..

NevYas

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
6.007
8
356
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 10 aydır bebek istiyorduk nasip bugüneymiş :)) Bu ay ilk kez klomen kullandım ama takip zamanı eşim zatürre oldu çok üzüldüm hastanede kaldık sonra 15. günde evimize çıktık.Evde ovulasyon testi yapmaya başladım ve 17-18 günlerde çift çizgiyi gördüm biz eşim hastada olsa boş geçirmek istemediğimizden 15 ve 19. günler arasında hergün ilişki oldu..

Hamileliğim içime doğmuştu ve belirtilerden anladım ama yumurtlamadan 1 hafta sonra tahlil yaptırdım negatif çıktı..Umudumu kaybetmedim ve bu sabah tekrar test yaptım silik 2. çizgi hemen tahlile koştum :)) ve HAMİLEYİMMM

Rabbime şükürler olsun bu mutluluğu banada yaşattı aylardır bu topiği takip ediyor ve bigün bende yazacakmıyım acaba diyordum nasip bugüneymiş..

Belirtilerim..
Yumurtlamadan sonraki hafta belim ve kasıklarım çok ağrıdı.
Yumurtalıklarıma şiddetli ağrılar giriyordu arada..
Bacaklarım çok ağrıdı romatizmalı gibi.
Uyku halim vardı aradada uykusuzluk çektim düzenim bozuldu yani..
İdrarımda 1 haftadır koku vardı rengi koyuydu.

Kutlarım, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dileklerinizi Rabbim kabul etsin..Darısı isteyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah..

hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. eşine de çok geçmiş olsun.

Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canım..

RABBIM TAMAINA ERDIRSIN INSALLAH
benim de bacaklarim cok agriyor kopuyor resmen
idrara gece kac defa kalktim ama rengi koyu degildi
belimde ayni sekilde agriyor.kasik agrisida cekiyorum.bakalim nasip benim regl günüm bir subat.

Nevyascigim cok ama cok tebrik ederim.Ruya gorup gebe kalanlar topiginden hatirliyorum seni.
Allah kucagina almayida nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…