- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
babam trafik kazası geçirdi. annem ablamdaydı. eniştemin haberi olmuş, beni aradı, acile ben gittim. hastane işleri ile uğraştım. taburcu olur olmaz karakola götürdüler ve o gece nezarethanede kaldı. anneme ablama haber vermedim telaşlanmasınlar diye. eve gittim. ertesi gün adliye vs uğraşılacak işte. akşam sıkıntıdan oje sürdüm kendime. ertesi gün sabah yine kalktım, saç düzleştirdim, makyaj yaptım, öyle çıktım evden. ne bileyim yani öyle bi miktar daha normal bi miktar daha iyi hissettim kendimi.
o gün beni gören belki kıza bak, babası bu halde bi de makyaj yapmış demiştir.
ha bi de şu vardı;
çok eskiden bi komşumuz vardı. durumları kötüydü. eşi de hastaydı çalışamıyodu. gelen yardımları kıyafete harcıyodu hep kadın. ayıplıyoduk biz.
yani diyeceğim o ki insanların içini bilemeyiz. belki kadın depresyona girdi kendini iyi hissetmek için evdeki rujundan sürdü. belki şeytan aldattı da gelen yardım parası ile gitti ruj aldı. bilemeyiz. ben vebal alamam diyorsan o yardımı ihtaçları olabilecek bişeye harca. ayni yardım yap. ya da baba daha güven veriyorsa babaya ver.
o gün beni gören belki kıza bak, babası bu halde bi de makyaj yapmış demiştir.
ha bi de şu vardı;
çok eskiden bi komşumuz vardı. durumları kötüydü. eşi de hastaydı çalışamıyodu. gelen yardımları kıyafete harcıyodu hep kadın. ayıplıyoduk biz.
yani diyeceğim o ki insanların içini bilemeyiz. belki kadın depresyona girdi kendini iyi hissetmek için evdeki rujundan sürdü. belki şeytan aldattı da gelen yardım parası ile gitti ruj aldı. bilemeyiz. ben vebal alamam diyorsan o yardımı ihtaçları olabilecek bişeye harca. ayni yardım yap. ya da baba daha güven veriyorsa babaya ver.