3 yıllık bir ilişkim vardı uzaktan yürütüyorduk . yeri geldi güzel yeri geldi kötü anılarımız oldu . ama cok sevdim . sevildim de .. ya da öyle zannettim . Bu adam beni koklayarak öpen , her otogardan ayrılışta hıçkıra hıçkıra aglayan bir adamdı . geçen sene bir kızla samimi bir fotosunu yakaladım . ayrıldım . aynı gün yanıma geldi . ki o dönem ailevi bişeyler vardı imkansızdı gelmesi yinede cıktı geldi bu yüzden ailesi ile baya sorun yaşadı .aglaya aglaya barıştırdı . kız biraz afedersiniz yollu bir tipmiş , içip ayakta duramadığı için kol temaslı bir fotoymuş . herneyse ortak arkadaslarımız da beni biliyorlar onla aynı okuldalar onlarda yok dedi inandım . barıştık cidden de yoktu hiçbirşey . ancak bu sene sınıfta kaldı kendisi baya güzel bir bölümde okuyor ama okulu 6 yıl bir de kalınca psikolojik anlamda bitti . bursları kesildi . ne yaptıysam düzeltemedim moralini . bir de o dönem annesi beni istemediğini söyledi . hergün cok mu zorluyoruz acaba sansımızı uzagiz ailem istemiyor cart curt buz gibiydi bana bir şekilde aştık ayrılmadık . okuldan kalmasından beni suçladı . hatta en yakın arkadaslarını sildi bambaska bir adam oldu . gecenlerde kavga ettik . artık huzur istiyorum bıktım senden yine senin yüzünden kalacagım dedi. ulaşmaya calıştım kafamı toplıcam dedi . ve sadece 1 gün sonra bana bir mesaj geldi gerizekalı oldugum kullanıldıgım bri daha onu aramamam gerektiği . ve bunu yazan gecen yılki o kız . beraberlermiş . kız bana o seni benimle aldattı dedi . yıkıldım öldüm . beni bilerek nasıl yaparlar bunu bana nasıl yapar ? nolursunuz kızlar sizce niye yaptı ben ne yapacagım şimdi ?
Not : kızlar ben kızı değil sevgilimi suçluyorum bunu nasıl yapar diyorum . kızda tek şok oldugum beni bilerek , seninle beni aldattı demesi yani bunu nasıl kabullenir ?
Not : kızlar ben kızı değil sevgilimi suçluyorum bunu nasıl yapar diyorum . kızda tek şok oldugum beni bilerek , seninle beni aldattı demesi yani bunu nasıl kabullenir ?
Son düzenleme: