- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
- Konu Sahibi Nurcihan33
-
Cizgi gayet net. Umarim kanda pozitif cikar.Herkese iyi akşamlar. Adetime 10 gün kala göğüs hassasiyetim başladı şüphe edip 8 gün kala test yaptım hayali çizgi çıktı bugün 6 gün kala tekrar ettim bu kez daha net bir çizgi var daha önce 3 kez düşük yaptım bana dua eder misiniz. Gerçi henüz kan vermiş değilim evlat hasreti ile yanan herkese Rabbim nasip etsin inşallah korku heyecan karmakarışık duygular içindeyim
Umarım hayırlsıı ile inşallahCizgi gayet net. Umarim kanda pozitif cikar.
Ayyy Allah razı olsun. Çift çizgi olunca elim ayağım titredi korku heyecan herşey var Allah rızası için dua edin banaBu sefer olacak hayirlisiyla kucaginiza alacaksiniz okurken öyle gecirdim icimden gerçekten cok dikkat edin kendinize pozitif enerji yüklemeye geldim güzel anne
Tümm dualarm sizinle korkmayin sımsıkı tutunacak annesineAyyy Allah razı olsun. Çift çizgi olunca elim ayağım titredi korku heyecan herşey var Allah rızası için dua edin bana
İnşallahhhhhTümm dualarm sizinle korkmayin sımsıkı tutunacak annesine
İnşallah Allah razı olsun.Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin rabbim
Bence hamilesin canım hayırlı uğurlu olsunHerkese iyi akşamlar. Adetime 10 gün kala göğüs hassasiyetim başladı şüphe edip 8 gün kala test yaptım hayali çizgi çıktı bugün 6 gün kala tekrar ettim bu kez daha net bir çizgi var daha önce 3 kez düşük yaptım bana dua eder misiniz. Gerçi henüz kan vermiş değilim evlat hasreti ile yanan herkese Rabbim nasip etsin inşallah korku heyecan karmakarışık duygular içindeyim
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun duanıza talibimBence hamilesin canım hayırlı uğurlu olsun
Normal kaset test yapsana birde canım o daha güvenilir deniyorHerkese iyi akşamlar. Adetime 10 gün kala göğüs hassasiyetim başladı şüphe edip 8 gün kala test yaptım hayali çizgi çıktı bugün 6 gün kala tekrar ettim bu kez daha net bir çizgi var daha önce 3 kez düşük yaptım bana dua eder misiniz. Gerçi henüz kan vermiş değilim evlat hasreti ile yanan herkese Rabbim nasip etsin inşallah korku heyecan karmakarışık duygular içindeyim
Sonuç ne kan falan verdiniz miHerkese iyi akşamlar. Adetime 10 gün kala göğüs hassasiyetim başladı şüphe edip 8 gün kala test yaptım hayali çizgi çıktı bugün 6 gün kala tekrar ettim bu kez daha net bir çizgi var daha önce 3 kez düşük yaptım bana dua eder misiniz. Gerçi henüz kan vermiş değilim evlat hasreti ile yanan herkese Rabbim nasip etsin inşallah korku heyecan karmakarışık duygular içindeyim
Amin canimHerkese iyi akşamlar. Adetime 10 gün kala göğüs hassasiyetim başladı şüphe edip 8 gün kala test yaptım hayali çizgi çıktı bugün 6 gün kala tekrar ettim bu kez daha net bir çizgi var daha önce 3 kez düşük yaptım bana dua eder misiniz. Gerçi henüz kan vermiş değilim evlat hasreti ile yanan herkese Rabbim nasip etsin inşallah korku heyecan karmakarışık duygular içindeyim
Mesajı görmemişim kusura bakmayınBen de görüyorum çizgiyi, umarım dilediğiniz gibi olur her şey.kan testi verince bizi de haberdar edin :)
İnşallah mis kokulunuza kavuşursunuz dualarım sizinleMesajı görmemişim kusura bakmayınpazartesi günü test yaptım pozitifti. Rabbimin izniyle inşallah bu kez benimle kalır dua ıstiyorum
Allah razı olsun herkesin gönlündekini versin güzel Allahımİnşallah mis kokulunuza kavuşursunuz dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?