şaştım kaldım afalladım

aynen öyle bi sinema, bi yemek bazen yürüyüş, sanırım sıkıldımda artık dinamizm kalmadı.
bana dio ki benden beklentin ne bu nasıl bir soru diyorum hani bileyim benim daha önce hiç ciddi ilişkim olmadı beklentilerini bilemeyebilirim dedi.

Sende beklentini soyle zaten demişsin bu ilişki nereye gidiyor diye. Adam evlenmeyi düşünseydi şimdiye kadar teklif ederdi bence.

Zaten yaşı gelmiş 37 ye bu yasa kadar zaten ciddi ilişki yaşamamış kendisi de söylemiş. Açıkça konuş cevaplara göre yolunu ciZ.

o kısımda sıkıntı yok aslında gün geçktikçe daha çok yakınlaşıyoruz . geçenlerde sinemada nerdeyse hiç bırakmadı elimi
Annenizin Liseli gibi dedigi sanırım burda devreye giriyor
pek sevgili gibi durmuyorsunuz malesef
Ciddi bir konusma yapıp yolunuza bakmanızın zamanı gelmiş
Kimse demiyorki yarın evlenin zaten bu bir sürec belki bikaç yıl sürecek ancak aynı yoldamısınız bilmelisiniz değilsenizde önünüze bakmanız lazım

Insanlar 25 yaşından önce bir saflıkla evlilik kuruyor 25ten sonra o kadar ince eleyip sık dokuyor ki evlenmesi yılları alıyor. Işın kötü yanı geç de evlensen erken de evlensen piyango gibi, iyimi kötü mü çıkacak evlenmeden pek bilmiyor insan. Allah bahtınızı açık etsin.

Bence sevgili bile değilsiniz.muhtemelen sizinle vakit geçirmek için öylesine takılıyor bu adam.aşkım sevgilim yok.el ele yeni tutuşmuşsunuz.acaba yakınliğı samimiyeti siz mi yanlış anladınız.yani bir yıldır neye dayanarak sevgili olduğunuzu düşündünüz.çok garip.

Ben karşımda net adam görmek isterim. 37 yaşına gelmiş sonu belirsiz birini istemezdim. Hayat çokta uzun değil.

Korkularim var diyen adam karsisindaki kadini evlenecek kadar cok sevmiyordur.

Bunu bilir bunu soylerim.

Haaa maddiyat acisindan hazir degilse ayri.

Ama onun haricinde duygulari kesin degildir kesinlikle.

Bir sure daha gozlemle
Konus
Senin niyetin evlenmekse karsindaki bunu bilmeli

1 senelik rölantiye alınmış ilişki hala korkularının üstesinden gelemeyen kılı kırk yaran 37 yaşında bi adam
Neyden korkuyormuş acaba
Ne olabilir sizce
Ne yapıyorsunuzda onu korkutuyorsunuz

Insanlar 25 yaşından önce bir saflıkla evlilik kuruyor 25ten sonra o kadar ince eleyip sık dokuyor ki evlenmesi yılları alıyor. Işın kötü yanı geç de evlensen erken de evlensen piyango gibi, iyimi kötü mü çıkacak evlenmeden pek bilmiyor insan. Allah bahtınızı açık etsin.
teşekkür ederim. hepimizin inş:KK15:

1 senelik rölantiye alınmış ilişki hala korkularının üstesinden gelemeyen kılı kırk yaran 37 yaşında bi adam
Neyden korkuyormuş acaba
Ne olabilir sizce
Ne yapıyorsunuzda onu korkutuyorsunuz
kendimde de hata buluyorum aslında. soğuk davranıyorum istesemde sıcak davranamıyorum, 8 yıl önce nişanlanıp ayrıldım sonrada 1 kişiyle görüştüm nikah yapalım düğün yapalım diye konuşurken yani olay ciddiyete binmek üzereyken pat gitti başkasıyla nişanlandı. Ve sonrasında kimseyle görüşmedim bu çocuklada nasıl görüştün derseniz, bir gün çok bunalmış ağlayarak uyumuştum o gün rüyamda sen .... isminde biriyle tanışacaksın dediler ve sahilde yürüyordum ben rüyamda.. cok geçmeden arkadaşım bizi tanıştırmak istedi, önce hayır falan dedim ismi ne dedim ve ismini duyunca çok etkilendim dedimki tanışmalıyım. hep samimi ve içten geldi aslında bana...

onun korkusuda kızkardeşi boşanmış ve çok sıkıntılar yaşamışlar ailece, arkadaşlarındaki ayrılıklar falan etkilemiş bu şekilde anlatıyor.

aslında korkularımız yarışıyor gibii:işsiz:

Back
X