şaştım kaldım kızlar yardım

tepkini koy ne demek şerefsiz diye sevmek çocuğu ya,söyyletme canım koy tepkini,bunlar normal laflar değil bunu normalleştiriyorlarsa bu onların anormalliği.

böyle insanlar değişmiyor malesef cnm hele de insan kendi ailesinde falan hiç görmemişse çok rezil geliyor karşısındaki insan..ama çocuğuna hep 'onlar kötü sözler sen söyleme'..diye telkinde bulun..benim kayınpeder de çok küfürlü konuşur ama çocukları hiç öyle değil...aksine eşim en ufak bir kötü söz bile demez...

hayatta en tahammül edemediğim şeylerden biridir küfür...duymak hiç hoş bişey değil...böyle şeyleri
heleki bir çocuğun duyması daha kötü...ister istemez kafasına yerleşip ilerde kullanabilir...
örneklerini biliyorum ailede küfür eden biri olduğu zaman çocukda ilerde aynen devam ediyor ...
çünkü uyaracak, yanlış diyecek kimse yok...tabi etkilenmeyenlerde vardır çocuklarda ama çok nadir .
sizde uygun bir uslupla bunu dile getirin ...eğer çok alışıklarsa bari çocuğun yanında demesinler...
bide bu durum var çünkü ağzım alışık napıyım farkında olmuyorum cevapları...
sizin müdahaleniz şart ..

okulda kapıyorlar ne kapıyolarsa benim yigenimle ilgili okuldan sikayet geldi kızlara tukuruyomus cocuklarada mal diyomus simdi evde kimse kimseye tukurmuyor yani bunu nerden ogrendi okuldan tabi ama babası kufur etsin hemen annesine babam kufur etti diye sikayet ediyor ..okul zamanı daha zorlasıcak simdi cocuga ogretin ama okul doneminde basa donicek hersey gordugunu duydugunu yapıcak gene

tatlım biraz ayıp olacak ama istediğin kadar bi ytaraflarını yırt çocugum küfür öğrenmesin die öğrenecek bu hayatın bi gerceği ise elbette öğrenecek belki babasında dedsigilden deil ama cevreden muhakkak öğrenecek ve en ilgi duydukları şey çocukların anlamlarını bilmeseler bişe bu yüzden fazla sıkma kednini derim ben

Back
X