sat 24 şubat ve civarı hamileler topiğime buyrun :)

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
808
471
303
45
Arkadaşlar birbirine çok yakın tarihli hamileler birarada olursa çok daha kolay atlatırız bu süreçleri..
Birbirimize her aşamada fikirler veririz, bilgileri paylaşırız..
Benim Sat 24 Şubat..Şuan 7+0 günlük hamileyim.. Yarın ilk defa bebişimi ve kalp atışını görme umuduyla kontrole gideceğim..Sizde nasıl durumlar?

kızlaaarrr nerdesiniz? hiçmi yok 6. veya 7. haftasında hamileler?

aşkolsun size, daha da konu monu açmıyorum hepinize küstüm :KK43:

Son düzenleme:
Ben bi yorum yazayım ama büyük biraz benimki yinede o dönemleri geçirmiş biri olarak yoruma siftah yapayım dedim :)

:D tam da küsmüş idim bacım..
sen kaçıncı haftadasın?

yok yok küsme canım :KK51: ancak görürler kızlarda :) ben 19 haftadayım :)

hay maşallah, abla olmuş seninki artık :)
kız mı buarada? müsaitsen anlatsana, neler bekliyor beni şimdi..hangi hafta hangi testler vs?

Evet canım kız, darısı sana inşallah gönlünde ne varsa sağlıklı sıhhatli :) mide bulantıların falan varmı bilmiyorum ama benimki tamda senin haftalarında baya olmuştu 4 buçuk aylıkken geçmeye başladı artık :) ikili testimi 12. haftada yaptırdım çok şükür temiz çıktı ve doktor 3lüye gerek yok 4lüyüde sen bilirsin dedi ben istemedim ikisini de. Ayrıntılı usg'ye gidicem haftaya işte :) bebeğimin dürtmeleriyle uğraşıyorum bu aralar teyzesi :)

hay maşallahhh, sen anlattıkça nası heyecan yaptım..ne güsel ya, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
Benim de 2 hafta önce kese göründü, geçen haftasonu kesenin gelişmesine baktı, gayet güzel büyümüş 5+5 görünüyor dedi..Yarında bebişi ve kalp atışını görmeyi umuyorum işte, innnşAllaaahh.. Yarından sonra artık boş gebelik ihtimali de ortadan kalkacağı için ilk stresli süreci atlatmış olucam nasipse..
Bulantım olmazmı, hem de 7/24.. İlk hamileliğimde hiç olmamıştı, yine öyle olacak sandım ama bu seferki çok fena..
İş yerimde sürekli bulantı bastırmak için ceviz,fıdık,kraker vs yiyip duruyorum..Bide çok uyku bastırıyor..Bu iki sendromu saymazsak iyi gibiyim :) Senin de baya uzun sürmüş bulantılar yahu, 4,5 ay dile kolay..
ayyyy dürtmeye de başladı demek, şahaneee..tütütütütü maşallah kızımaa..darısı başıma inşallahh

Aa neredeyse aynıyız..gördünmü bebişini peki? ne zaman kontrolün?
Pazartesi günü gördüm hersey gayet iyi cok sükür valla ben ilk keseyi ve bebeği görmek için devlet hastanesine gittim doktor cok iyi ama gebelik takibi ve doğum yapmıo bu yüzden başka biryer araştırıyorum bi sıkıntı olmassa 5 hafta sonra ikili tarama yaptır dedi öyle

hay maşallahhh, sen anlattıkça nası heyecan yaptım..ne güsel ya, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
Benim de 2 hafta önce kese göründü, geçen haftasonu kesenin gelişmesine baktı, gayet güzel büyümüş 5+5 görünüyor dedi..Yarında bebişi ve kalp atışını görmeyi umuyorum işte, innnşAllaaahh.. Yarından sonra artık boş gebelik ihtimali de ortadan kalkacağı için ilk stresli süreci atlatmış olucam nasipse..
Bulantım olmazmı, hem de 7/24.. İlk hamileliğimde hiç olmamıştı, yine öyle olacak sandım ama bu seferki çok fena..
İş yerimde sürekli bulantı bastırmak için ceviz,fıdık,kraker vs yiyip duruyorum..Bide çok uyku bastırıyor..Bu iki sendromu saymazsak iyi gibiyim :) Senin de baya uzun sürmüş bulantılar yahu, 4,5 ay dile kolay..
ayyyy dürtmeye de başladı demek, şahaneee..tütütütütü maşallah kızımaa..darısı başıma inşallahh
Sorma teyzesi krakerden içim kalktı :D buarada sana tavsiye sarı leblebi ye inanılmaz iyi geliyor mideye hem tokluk hissi var hemde midenin safrasını çekiyor :KK51: işyerinde hamilelik çok zor seni anlıyorum bende öğüre öğüre koridorlarda az koşmadım :KK49: çok şükür geçti şimdi bazen sabah safra oluyor oda olsun okadar mide yukarı çıkmaya başladı çünkü karın büyüdükçe :anneadayı: darısı sana inşallah bu dönemleri görmeye benim bu ilk gebeliğim ama çok heyecanlı şeyler ya :) hayırlısıyla kalbinin o hızlı atışlarını duyarsın inşallah çok zevkli bişey :) her gittiğinde video çek usg görüntülerini ben açıp izliyorum bazen özledikçe :KK68::KK68:

Sarı leblebiye başlayayım hemen, o hiç aklıma gelmemişti bak..sağol şeker
kesinlikle çok heyecanlı, benim de aradan 10 sene geçti..baya bildiğin 10 yaşında boyumca oğlum var..unutmuşum bu duyguları, resmen ilkmiş gibi saf saf dolanıyorum ortada :D

Pazartesi günü gördüm hersey gayet iyi cok sükür valla ben ilk keseyi ve bebeği görmek için devlet hastanesine gittim doktor cok iyi ama gebelik takibi ve doğum yapmıo bu yüzden başka biryer araştırıyorum bi sıkıntı olmassa 5 hafta sonra ikili tarama yaptır dedi öyle
hangi şehirdesin? ben de baştan doktor konusunda çok kararsız kalmıştım ama şimdi başladım birine..çok da memnunum..inşallah sen de iyi bir doktora denk gelirsin de, takibin de sorunsuzca geçer..

hangi şehirdesin? ben de baştan doktor konusunda çok kararsız kalmıştım ama şimdi başladım birine..çok da memnunum..inşallah sen de iyi bir doktora denk gelirsin de, takibin de sorunsuzca geçer..
Ankaradayım inşallah en zoru bu doktor işi

Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canlar :)

Kızlar merhaba benim de sat 23 şubat şuan 7+1 im ...ben en son 31 Mart'ta doktora gittim beta hcg değerim 10.000 çıktı kese ve yolk sac kesesini gördük ptesi de kalp atışı için gidicem dua edelim birbirimize hep evhamlıyım sizler de öyle misiniz

Benim bugün tam 8.haftam doldu iki hafta önce bebeği gördük ve kalp atışını duyduk çok şükür.

Back
X