sat 24 şubat ve civarı hamileler topiğime buyrun :)

inşallah canım stres yapma yeter duyarsın allahın izniyle

kızlaar nedir durumlar? ben bulantıdan bittim artık, sürekli yatma isteği, ne yesem mide bulantısı, ara ara baygınlık hissi.. valla artık bedenen de ruhen de çok bitkin haldeyim..sizin nasıl durumlar..buarada 8+4 deyim ve çook fenayımm :işsiz::ruh::rolleyes:

yaseminaz gördünmü miniğinin kalbini?

çok şükür hem gördük hemde kalp atışını duyduk canım :)
ama doktorlar hep korkutuyor 10 gün kadar geriden geliyor dedi geç döllenmeden kaynaklı olabilir dedi haftaya pzt tekrar görmek istedi.inşallah ya haftasını yakalar yada ultrasondakine göre 15 gün büyür dedi
ne kadar karışık ve zor işler rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım :)

Kızlarrr nabersiniz, nasıl durumlar? Ben 10+0 günlük oldum bugün..Bulantılarımda bi tık hafifleme var gibi, 13 mayısta kontrolüm var, yani tam 11+1 olmuş olucam..bakalım nasıl görünecek fındığım..
sizler naaptınız?

Kızlarrr nabersiniz, nasıl durumlar? Ben 10+0 günlük oldum bugün..Bulantılarımda bi tık hafifleme var gibi, 13 mayısta kontrolüm var, yani tam 11+1 olmuş olucam..bakalım nasıl görünecek fındığım..
sizler naaptınız?

günaydın canım bende dün kontrole gıttım 9 haftalık olmuşuz bizimki geç döllenme olduğu kesin artık bir hafta geriden geliyor ama sıkıntı yok çok şükür :) bulantı ve yorgunluk devam bıraksalar bütün gün yatarım ama malesef çalışmak zorundayım :(

huhuuu kızlar ne durumdasınız? ben bugün 14+0 oldum çok şükür..bebiş de gayet iyi maşallah..
hala cinsiyet belli değil, bir hafta erkeğe benziyor dedi, diğer hafta da kıza benziyor dedi..17 haziranda kontrolüm var, ozamana kadar herşey olabilir :D
sizlerde durumlar ne? nasıl gidiyor?

huhuuu kızlar ne durumdasınız? ben bugün 14+0 oldum çok şükür..bebiş de gayet iyi maşallah..
hala cinsiyet belli değil, bir hafta erkeğe benziyor dedi, diğer hafta da kıza benziyor dedi..17 haziranda kontrolüm var, ozamana kadar herşey olabilir :KK70:
sizlerde durumlar ne? nasıl gidiyor?
merhaba canım bende 14+2 oldum bugün bende çok şükür herşey yolunda, cinsiyet konusunda çıkıntı var gibi ama net bişey söylemek için bu haftalarda çok erken dedi :D

iyiyim çok şükür..24+3 oldum bugün itibariyle..
9,5 kg aldım toplamda..Gece kramplarım, uyuma güçlüğüm var biraz..Bir de grip oldum, ilaç da çemeyince 3 haftadır geçmeyen bi burun tıkanıklığı ve öksürüğüm var :(
Sen nasılsın şeker? nasıl gidiyor? isim karar verdiniz mi?

iyiyim çok şükür..24+3 oldum bugün itibariyle..
9,5 kg aldım toplamda..Gece kramplarım, uyuma güçlüğüm var biraz..Bir de grip oldum, ilaç da çemeyince 3 haftadır geçmeyen bi burun tıkanıklığı ve öksürüğüm var :KK43:
Sen nasılsın şeker? nasıl gidiyor? isim karar verdiniz mi?

canım günaydın biz seninle aynıyız 24+2 olduk bizde oğlumla allaha şükür herşey yoluında rabbim kucağımıza da almayı nassip etsin ben 5 kilo aldım kramplar henüz başlamadı umarım da başlamaz tek sıkıntım sıcaklar

Ben de katilayim araniza sat 6 şubat :anneadayı: 27+1deyim 49 kg ile hamile kaldim suan 58 kiloyum erkek bebek bekliyorum. Çok şükür her şey yolunda gidiyor şikayetci olduğum bir şey yok :dondurma: kramplar magnezyum eksikliginden oluyormus benim de simdilik 2-3 kez basima geldi artarsa doktora soyleyecegim. 2li tarama yaptirmadim 3lu tarama yaptirdim 19. haftamda 4 boyutlu usg de şebek oğlumun gülüşlerini gördüm. Yaptirmayanlara tavsiye ederim 150 tl ödedim ben 4 boyutlu usg ye o civar bir sey odersiniz ama gercekten deger :KK51: öyle yani bir sorunuz olursa cevaplayayim buralardayim :KK54:

Merhaba bizde bugün tam 25 haftalık olduk iki gün önce açlık tokluk şekerine baktırdık hiç bir sıkıntı yok çok şükür herşey gayet iyi biraz kalça kemiğinde ağrılar oluyor onun dışında iyiyim

Back
X