- 2 Nisan 2015
- 66
- 25
- 8
- 36
- Konu Sahibi SERAP ALCN
Arkadaslar adetime 5 gun var sat 29 temmuz dayanamDim iki adet idrar testi yaptim sonuc resimde cildircam ikiside farkli bna akil verin bu sonuclardan ne anlayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen.2,3 ddkada olstular adetimimi beklesem kan icin?
Canım predüktör dediğin hangisi kısa test mi uzun boylu olan mı?ben hep kısasıyla yapıom uzunu biri yapmıs kesin sonuç dedi aldım ama onda daha silik çıktıtatlım hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla al kucağına inşallah :) sadece predüktör olsaydı yanlış derdim çünkü o doğru çıkmıyor ama yanındaki test pozitif![]()
Canım uzun olan erken gebelik testi diyor ama hep yanlış sonuç verıyor o diğer ucuz olan test herzaman daha Güvenilir ondada çizgi çok net zaten hayırlısı olsunCanım predüktör dediğin hangisi kısa test mi uzun boylu olan mı?ben hep kısasıyla yapıom uzunu biri yapmıs kesin sonuç dedi aldım ama onda daha silik çıktı![]()
Canım uzun olan erken gebelik testi diyor ama hep yanlış sonuç verıyor o diğer ucuz olan test herzaman daha Güvenilir imdada çizgi çok net zaten hayırlısı olsunCanım predüktör dediğin hangisi kısa test mi uzun boylu olan mı?ben hep kısasıyla yapıom uzunu biri yapmıs kesin sonuç dedi aldım ama onda daha silik çıktı![]()
sen sabah ilk iş git kan ver CNm hayırlısı olsun inş sağlıkla gelsın yavrunyaaa evet o uzun olana 14 tl verdim diğeri 7 tl bide uzunu %99 sonuç veriyo dediler onda silik çıktığı için kesin sonuç verio die alt üst oldum çünkü oda hiç gözükmüo gibi bişeydi kısasına silikte olsa gözüküodu Allah razı olsun bu yorumun öyle makbule geçtiki anlatamam
Canım uzun olan erken gebelik testi diyor ama hep yanlış sonuç verıyor o diğer ucuz olan test herzaman daha Güvenilir imdada çizgi çok net zaten hayırlısı olsun
sen sabah ilk iş git kan ver CNm hayırlısı olsun inş sağlıkla gelsın yavrunQUOTE]
Ama adetime 5 gün var, günüm geçince mi yaptrsam 5 gün etkilemz mi çıkar mı sonuç?
Rica ederım ne demekçok sağol ağzına sağlık canım tesekkur ederim
uzun olan canım ama içini ferah tut hamilesin zaten düşük yapmış sayılıyorsun merak etme bu sefer hepsi iyi olacak :)Canım predüktör dediğin hangisi kısa test mi uzun boylu olan mı?ben hep kısasıyla yapıom uzunu biri yapmıs kesin sonuç dedi aldım ama onda daha silik çıktı![]()